10 Ağustos 2019 Cumartesi

GÜMÜŞSUYUSPOR, BAYRAM ÖNCESİ İÇ-DIŞ ÇALIŞTI


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Gümüşsuyuspor’da transfer çalışmalarında ” Bayram bereketi ” var ! Yeşil-Beyazlı ekip Bayram öncesindeki son transfer hamlesinde bir iç bir de dış transfere imzasını
attı. Boğaziçi ekibi iç transferde yetenekli forveti Erdi Duran ile, dış transferde ise geçen sezonu çifte şampiyonluk ile kapatan Abidin Taş ile anlaşma sağladı.
Kulüp binasında yapılan transfer görüşmelerin ilki Erdi Duran ile gerçekleşirken, başarılı oyuncu kendisine yapılan teklifi kabul ederek ” Bu sene de Gümüşsuyuspordayım ” dedi.
Görüşmenin mutlu son ile neticelenmesinin ardından Gümüşsuyuspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Emre Yavaş transferle ilgili şunları ifade etti..” Erdi Duran iç transferde takımızda olmasını istediğimiz benimde şahsen futbol olarak , ahlak olarak , taktir ettiğim bir oyuncu hocamızın kadro’da olmasını istediği oyuncuydu..Gümüşsuyu spor için hayırlı olsun 


ABİDİN TAŞ’IN DA TERCİHİ BEYKOZ TEMSİLCİSİ OLDU
Gümüşsuyuspor’da Bayram öncesi görüşme masasına oturulan bir isim ise Abidin Taş idi…her iki taraf da şartlarda mutabakata varınca Taş, 2019-20 sezonu için Gümüşsuyuspor takımı kadrosuna dahil oldu.
Geçen sezon Sancaktepespor’un 1.Amatör Kümeden Süper Amatör lige çıkmasında etkili oyunu ile katkı sağlayan daha sonra ikinci transferde 2.Amatör Kümede İstanbul Esnafspor transfer olup orada da şampiyonluk yaşayıp takımın 1.Amatör kümeye çıkan kadrosunda yer alan oyuncu bir çok takımın listesinde idi.
Talibi bir hayli fazla olan oyuncusu ile şartlarda anlaşmaya varan Transfer Komitesi bu önemli transferi bitirmiş oldu. Gümüşsuyuspor yöneticilerinden Emre Yavaş ” Kamil Hocamızın daha önceki sezonlarda kadrosunda olmasını istediği bir oyuncuydu.Kısmet bu seneye imiş Abidin Gümüşsuyuspor’a hayırlı olsun” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder