7 Ağustos 2019 Çarşamba

FATİH MUMCU ŞAMPİYONLUK YAŞADIĞI GÜMÜŞSUYUSPOR'DA


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Gümüşsuyuspor, takım kalesini sağlam bir isme teslim etti….Daha önce Yeşil-Beyazlı ekip ile şampiyonluk yaşamış olan tecrübeli eldiven Fatih Mumcu, Transfer
Komitesi ile yapmış olduğu görüşmenin ardından Gümüşsuyuspor saflarına dahil oldu.
Yetenekli isim geçen sezon Tavşanlı Linyitspor Takımında Kaleci Antrenörlüğü yapmış idi. Mumcu eynı ekibin Amatör Ligden TFF 3.Lige çıktığı sezon başarıda büyük pay sahibi olurken aynı takım ile TFF 3 ve TFF 2.Lig kadrosunda da yer alıp maçlara çıkmış idi.
Gümüşsuyuspor Takımına geri dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Fatih Mumcu, iki sezon önceki Ligin en az gol yiyen Kalecilerinden olma  özelliğini bu senede yaşamak istediğini ifade etti. ” Gümüşsuyuspor’da işini seven ve her biri kendi sorumluluk alanında heyecanla, istekle görev yapan bir Yönetim Kurulu var. Öte yandan Kamil Hocamız ile çok uzun yıllar öncesine dayalı bir dostluğumuz, arkadaşlığımız mevcut. Dolayısı ile hiçbir zaman yabancılık çekmeyeceğim sevildiğim bir takıma gelmek benim açımdan da güzel olacak. Her iki taraf için de hayırlısı olsun ” şeklinde konuştu.
1979 doğumlu tecrübeli kalecisi Fatih Mumcu’nun Kariyerinde 7 TFF 1.lig 19 TFF 2.lig 34 TFF 3.lig ve 9 Bal maçı da bulunmakta. Tecrübeli oyuncu ile yeniden anlaşmaktan dolayı en fazla mutlu olan isimlerin başında ise Yeşil-Beyazlı ekibin teknik sorumlusu Kamil Çolak gelmekte. Çolak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, ” Bu sezon transfer listemizi belirlerken bir numarada , bir numaralı forması ile Fatih Mumcu yer almakta idi. Sağolsun yeniden şampiyonluk yaşadığı kulübüne geri döndü. Liglerin en başarılı kalecilerinden biri olan Fatih Mumcu gücümüz güç katacak. Hayırlı olsun, başarı dileklerimi iletmek isterim ” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder