5 Ağustos 2019 Pazartesi

ORTAÇEŞMESPOR'A MUĞLA'DAN SAĞ BEK-STOPER GELDİ

İstanbul Süper Amatör liginin Beykoz Temsilcilerinden olan Ortaçeşmespor, adeta Doğubeyazıt’tan ayağının tozu ile geldiği Beykoz’da bir dış transfere daha imzasını attı.

Ortacaspor Takımından Mustafa Berkcan Türker, ilk kez deneyim yaşayacağı İstanbul’da tercihini Bordo-Beyazlı ekip lehine kullandı. Çok yönlü bir futbolcu profili çizen Türker, sağ bek, stoper ve Ön Libero mevkilerinde görev yapabilen bir isim.
Ortaçeşmespor Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu, ihtiyaç duyulan mevkilere transferlere devam ettiklerini söylerken, ” Berkcan kardeşimiz bizim oyun anlayışımıza uyacak nitelikte bir futbolcu. Transferinin her iki taraf için de hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunuyorum. ” şeklinde konuştu.
1999 Fethiye Doğumlu olan genç yetenek futbola 2013 yılında Ortace Belediyespor saflarında başlarken, bir sezonluk Dalaman Belediyespor macerası dışında hep aynı kulüpte yer aldı. İstanbul’a ilk kez geleceğini ifade eden Mustafa Berkcan Türker, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade ederken, Bordo-Beyazlı camiaya kısa zaman zarfından kendisini sevdireceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder