4 Ağustos 2019 Pazar

GÜMÜŞSUYUSPOR FİŞEĞİN MERKEZİNİ TRANSFER ETTİ

İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz Temsilcilerinden olan Gümüşsuyuspor, transferde atağa kalktı! listesinde birçok isim bulunan Yeşil-Beyazlı ekip, bunlar ile görüşme masasında buluşmalara devam ediyor.

Gümüşsuyuspor Takımında transferi kamuoyuna paylaşılan isimlerden birisi de en son Havataşspor Forması giye Gürkan İbu oldu. İbu Transfer Komitesi ile yaptığı görüşmeden olumlu düşünce ile ayrılınca, ” Bu sezon ki takımım Gümüşsuyuspor “ dedi.
Orta Sahada görev yapan ve Havataşspor Takım Kaptanlığını da yapan tecrübeli oyuncu mücadele gücü yüksek, bitip-tükenmez enerjisi ile birçok takımın transfer listesinde olan bir isim idi. Yeşil-Beyazlı Ekibin bu sezonki yapılanmasında önemli bir rol üstlenmiş olan ve transfer komitesinde de görev yapan Kerim İstanbullu transferin olumlu neticelenmesinin ardından yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi,
” Teknik kadromuzun önceden belirlemiş olduğu oyuncular ile görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz..Bu sene sahada futbol adına Fair Play ön planda olup , hedefi olan , izleyenlere keyif veren bir takım var.  Gümüşsuyuspor için en iyi isimleri kadromuza dahil etme düşüncesindeyiz, bu kapsamda listemizde ilk sıralarda yer alan tecrübeli oyuncu Gürkan İbu ile anlaştık. Gümüşsuyuspor’a hayırlı olsun.”
1989 Yılında Bakırköy’de doğan Gürkan İbu, futbola Fişekspor takımı altyapısında başladı. Takımında her yaş kategorisinde forma terleten yetenekli ismin bir sonraki adresi ise Havataşspor oldu. 2 sezon burada forma giyen İbu ardından Denizcilik İşletmleri SK Takımında görev yaptıktan sonra yeniden Fişekspor’a geri döndü. Geçen sezona Nşanca Gençlik SK Takımında başlayan Gürkan İbu ikinci transfer döneminde ise yeniden Fişekspor’a dönüş yapmıştı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder