21 Kasım 2020 Cumartesi

ARDA PET SHOP'DA İNDİRİM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

 


Beykoz İlçesinde Pet Shop Sektörünün tanınmış markalarından olan Arda Pet Shop'un iki mağazasında da indirim günleri devam etmekte. 



Kavacık Dörtyol'da ve Balıkesir Edremit'te iki ayrı yerde hizmet veren Arda Pet Shop bu sene 19.Kuruluş Yıldönümünü de kutlamakta.




Kuş, Süs Balığı, Köpek, Kedi ürünleri başta olmak üzere tüm ürünlerde indirimlerin devam ettiğini belirten İşyeri Sahibi Murat Arda, " Bir birinden farklı fiyat seçenekleri ile hizmet vermekteyiz. Bunun yanı sıra ürünler ile ilgili danışmanlık da verme gayretindeyiz. Beykoz İlçemizde Pandemi Sürecinde Evcil Hayvanlar ile ilgilenen geniş bir kesim var. Akvaryum ve Fanusta süs balıkçılığının yanı sıra Kanarya başa olmak üzere değişik kuşların süslediği evlerde pozitif enerji yayılmakta " diye konuştu.




Evcil Hayvan bakıcılığının kamuoyunda pahalı bir uğraş olduğu yönünde hatalı bir bakış açısı olduğuna dikkatleri çeken Arda, " Oysa bunun gerçek olmadığını açık yüreklilikle söyleyebilirim. Özellikle bizim de kendimizin tesislerimizde yetiştirdiğimiz süs balıkları en az masraf gerektiren bir hobi konumunda. Çok ama çok cuzi rakamlar ile bu yapılabilmekte. Tabii ki bunun da ince detayları bulunmakta. Bizler Pet Shop İşleticileri olarak bizlere danışan her bir vatandaşımıza evlerinde besledikleri evcil hayvanların bakımı için her türlü bilgileri ayrıntılı biçimde vermekteyiz. Özellikle bu pandemi sürecinde evlerinde evcil hayvan bulunduran geniş bir kesim oraya çıktı. Köpek ve Kedilerin yanı sıra Kuş talepleri de bir hayli artmış durumda. Biz işletmemizde Köpek ve Kedi satışları yapmıyoruz, onları içeren ürünlerin satışını yapmaktayız. Kimi zaman evlerindeki kedi ve köpekleri elden çıkarmak isteyenler ise bizden yardım da isteyebilmekte. Bizlerde bu konuda talebi olanlar ile onları karşılıksız iletişime geçmelerinde yardımcı olabilmekteyiz. " diye konuştu.





Pandemi sürecinde sektördeki ürünlere gelen yüksek zamları müşterilerine yansıtmama düşüncesinde olduklarına vurgu yapan Murat Arda, ” Maalesef bazı ürünlerde öylesine yüksek oranda zamların muhatabı olmaktayız ki…biz bunu müşterilerimize yansıtmamak için fedakarlıklar yapmaktayız.  Uzun yıllar bu işkolunda hem üretici hem de satıcı kısmında yer alan biri olarak zamları hele ki uçuk rakamları bulan zamlara anlam vermekte zorlanıyorum ” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder