19 Kasım 2020 Perşembe

ENGELSİZ UMUTLAR DERNEĞİ TEKİRDAĞ'DA YARDIMLARINI DAĞITTI


Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği olarak derneğimizin sosyal medya hesaplarından bizlere ulaşan ve Tekirdağ’da bulunan bir rehabilitasyon merkezi öğrencilerinin ihtiyaçlarını hızlıca düzenlediğimiz kampanya ile tedarik ederek ihtiyaç sahibi okulumuza teslim ettik.

Tüzüğümüzün bize vermiş olduğu açılım doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürüp, Dernek Yönetimimizin Başarısı ve Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla, başta derneğimizin özel öğrenci ve aileleri olmak üzere, tüm ihtiyaç sahibi özel öğrencilerimize ve ailelerine elimizden geldiği ölçüde yaşamlarını kolaylaştırıcı desteklerimiz olmakta. Tekirdağ’dan dernek merkezimize ulaşılmasıyla, bir özel eğitim okulu öğrencileri için kurumumuzdan istenen 57 bot, 57 mont, 10 Kazak ve 10 pantolondan oluşan yardım kolilerimizi teslim ettik. Bir haftalık kampanya sürecimizde Beykoz ve Beykoz dışından birçok hayırseverin desteğini gördük. Belirttiğimiz yardım talebini konuyu net ortaya koyacağımız birçok hayırseverimizin, karşılama isteğinin olacağını bilmemize rağmen, miktarın küçük olması sebebiyle farklı bir kampanya yaparak, çok farklı kişilerden destek alarak birçok kişinin bu mutluluğu tatmasını planladık, Bu kapsamda yaptığımız kampanya ya başta geçmiş dönem Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, İlçe Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk olmak üzere, Gülten İzci, Emel Azaklı, Füsun Mutluer, Hayrullah Aytaç, Seda Tuna Boylu, Songül Çavuşoğlu Arıcı, Vildan Kasap, Nurcan Yılmaz Ceylan, Ayşe Akpınar, Osman Topuz, Adem Nebioğlu, İrem Gümüşdoğdu, Özgür Özdemir, Cemil Bey, Mithat Bahçeevli, Cafer Baş, Melek Candan Kahraman(İyilik bulaşıcıdır Grubu) ve Ozan Derviş’in destekleriyle hayat buldu.
Dernek Yönetimimizin talebini kırmayarak bizzat bizler ile Tekirdağ’a gelen geçmiş dönem Kaymakamımız Ahmet Katırcı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kazım Bozbay ve Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Müdürümüz Mustafa Mamur bizlerle birlikte Tekirdağ’a gelerek giyim malzemelerinin teslim edilmesine tanıklık ettiler. Siz değerli Basın Dostlarım sizlerin Engelsiz umutlar vermiş olduğunuz destek ve duyrumuzla geçen haftalarda başlatmış olduğumuz kampanya meyve verdi ve çok kısa sürede sonuçlandı ve şimdi de sizlerle 57 özel gereksinimli çocuklarımızın hem bedenini hem yüreklerini ısıttık ve yine Engelsiz umutlara Destek olursanız çok sevinirim
Ve şimdiden çok teşekkür ediyorum 🙏🙏Dilek Akın Bülbül

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder