15 Kasım 2020 Pazar

BEYKOZ BLD.GSK VOLEYBOL TAKIMLAR ANT.AYKUT AYDIN HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

 


Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünde yeni dönemde A Takım düzeyinde müsabakalara katılacak branşlardan olan Voleybol'da Takımlar Antrenörü Aykut Aydın hedeflerini Erha Beykoz'a açıkladı...

A Takım düzeyinde son katılım sağlanan 7 sezon önceki kadroda da Yardımcı Antrenör olarak görev yapan Aykut Aydın, uzun süredir görevde olduğu kulübünün kendisi açısından da bir aile ortamını barındırdığını ifade etti.




2020-21 Sezonu için çalışmalarına devam eden Boğaziçi Ekibinde A Takım düzeyinde oluşturulan kadro tamamı ile kendi altyapısından oluşan sporculardan oluşmakta. Bu da ileriye dönük hedefler konusunda ipuçları da vermekte.

TVF Bayanlar Voleybol Bölgesel Lige katılım sağlayacak olan Boğazın İncileri lakaplı takım burada çıkacağı karşılaşmalarda başarı sağlar ise TVF Kadınlar Voleybol 3.Liginden devam edecek.




Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü A Takım düzeyinde Hentbol dalı dışında Basketbol ve Voleybolda da Liglere katılma kararı alırken, Kulüp Başkanlığına getirilen ve aynı zamanda Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı olan Fatih Sağlam şu ana kadar hedeflenen planlamanın başarılı biçimde devam etmesinden dolayı da mutlu.

Bayanlarda A Takım kurulurken yıllar sonra hayata geçirilen bu proje için kadro genç isimlerden oluşurken hiç de aceleci ve de strese sokan bir durum da yok. Bu da sporcular için bir baskı yaratmadığı için antrenmanlarda daha rahat bir ortamın olmasına neden oluyor.

Beykoz Belediyesi GSK Voleybol Takımlar Antrenörü Aykut Aydın ERHA BEYKOZ'a yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi...." Antrenman programımız aksama yaşanmadan devam ediyor. Tabii ki yıllar sonra A Takım düzeyinde lige katılım kararının alınması ile birlikte mevcut Yıldız ve Genç Takım Sporcularımızın dışında bünyemizden yetişen ve Galatasaray Takımına giden iki sporcumuz geri geldi. Sporcularım ile minik takımdan  beri beraber çalışmaktayız. Onların heyecanlarını yakından görüyorum. Her geçen gün daha da iyi duruma geliyoruz. Sağ olsunlar Takımdan sorumlu yöneticilerimiz bizleri hiç yalnız bırakmıyor. A Bayan Takım düzeyinde üst düzey takımlar fazlası ile var. Biz bu takımlar içinde en genç kadro ile lige gireceğiz. Bizim açımızdan da iyi bir tecrübe kazanım süreci yaşanacak. Kuraların çekimini heyecanla bekliyoruz. Belediye Başkanımız Murat Aydın'a, Kulüp Başkanımız Fatih Sağlam, Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Müdürümüz Ersen Sancar'a, Voleybol Şubesinde bizleri yalnız bırakmayan İskender Közen'e teşekkürlerimizi iletmek istiyoruz. "

Aydın açıklamalarının devamında şunları söyledi, " Antrenmanlarımız ara vermeden devam etmekte. Her hafta bir takım ile de maç yapma düşüncesindeyiz. Nitekim yaptığımız dört hazırlık maçı ile de gelinen son noktayı, artı ve eksilerimizi de görme fırsatı bulduk. Lig Takvimi daha netleşmiş değil, rakiplerimiz de keza öyle. Salonda yaptığımız antrenmanlar dışında vakit buldukça da kondisyona dayalı, Fıtness salon çalışmalarına da gidiyoruz. Her şeyden öte en büyük ihtiyacımız olan şey maç tecrübesi, oynaya oynaya hatalarımızı en alt seviyeye indirmeliyiz. Dünya ve ülkemizde de etkili olan bir Pandemi süreci de var. Bu da sıklıkla maç yapmamıza engel. Her maçımız öncesi ve sonrasında pandemi döneminde belirlenen kurallara harfiyen uymaya çalışıyoruz. Maç yapılacak salonu en az bir saat öncesinden temizliyor dezenfekte ediyoruz. Her şeyden önce sağlık gelir, nitekim sağlıklı bir ortam olmaz ise en üst ligde oynasanız da sıkıntı yaşanmakta. Gerek Kulüp gerekse de bireysel anlamda kurallara uyuyoruz "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder