15 Kasım 2020 Pazar

BEYKOZLU SİNEMA SANATÇISI MURAT BÖLÜCEK " EMLAKÇILAR KRALI " FİLMİ İLE SİNAVASEVERLER İLE BULUŞUYOR


Beykoz İlçemizden Sinema Sektörde kendini kanıtlamış bir isim olan Murat Bölücek yeni çalışması ile dikkatleri fazlası ile çekeceğe benziyor.

Bugüne kadar değişik Sinema Film ve çok izlenen dizilerde yer aldığı projeler ile aranılan bir oyuncu olmayı başaran Bölücek " Emlakçılar Kralı " adlı Sinema Filmi ile Pandemi Sürecinde evlerine kapanan sinemaseverler ile buluşacak.



Murat Bölücek'in en çok projelerinde yer aldığı Artiz Film Yapım imzalı " Emlakçılar Kralı-Lanetli Köşk " Adlı Youtube Filminde başrollerde kendisi ile birlikte Yapımcı-Yönetmen ve Oyunculuk gibi sektörün içinden biri olan Aytekin Cengiz, Zeynep Batur, Oyuncu Eğitmeni olarak tanınan Derya Şen, Harun Hüdaverdi, Doğukan Savaş ve Semra Sima gibi Sineme Filmleri ve Televizyon dizilerinden yüzlerine aşina olunan isimler de yer almakta.



Filmin Youtube Kanalından yayınlanacak olması geniş bir izleyici kitlesini de yakalayacak gibi. Pandemi Sürecinde pek çok insanın sinemaya gitmek gibi bir lüksü bulunmadığını hatırlatan Yönetmen Aytekin Cengiz, " Bu sebeple evlerinde kalan vatandaşlarımız da keyifli vakitler geçirip, üzerlerindeki stresi atsınlar diyerek Filmimizi önümüzdeki günlerde Ariz Film Youtube Kanalında ücretsiz olarak gösterime sokacağız. Perili Köşkü ısrarla satmak isteyen Emlakçılar Kralı Zühtü ( Aytekin Cengiz ) ve Köşkün satılmaması için birçok entrika çeviren Simon Magus'un ( Murat Bölücek ) trajikomik maceralarını izleyeceğimiz bu filmde yer, yer gerilimve korku hakim olurken, Zühtü'nn sakarlığı ve kaliteli esprileri ile de oldukça keyifli vakit geçireceğiz. Seyircilerimize keyifli seyirler dilerken, yayında, yapımda emeği geçen herkese çok teşekkürler ediyorum " diye konuştu.



Emlakçılar Kralı-Lanetli Köşk Filminde önemli bir üstlenen Beykozlu Sinema ve Dizi Sanatçısı Murat Bölücek film çekimlerinin son derece keyifli geçtiğini söylerken, " Ben bir Beykozlu olarak öncelikle Beykozlu arkadaşlarıma, dostlarıma ve de tüm Beykozlulara bu filmi izlemelerini öneriyorum. Şu stres, sıkıntı dolu günlerde ilaç gibi gelecek bir film olduğu düşüncesindeyim " şeklinde konuşu.

Murat Bölücek Sinema ve Dizi sektöründe çalışan Beykozluların da olduğunu anımsatırken, " Daha çok kamera arakasında çalışan birçok Beykozlu var...sektör büyük emek harcanması gerektiren bir işkolu durumunda. Hayata geçirilen projelerde sergileyeceğiniz karakteri adeta yaşamanız gerekmekte. Ben bu güne kadar birçok kez çok izlenen, reytingleri yüksek dizilerde de rol aldım ve hepsinde de bu dediğimi kendime de uyarladım. " demekte...



Murat Bölücek'in Sektöre girmesi Cüneyt Arkın'ın Başrolünü oynadığı Polis Dizisi ile olmuş...Beykoz'daki Spor Salonunda Dövüş Sporları ile antrenman yaparken, dizi için dövüş ve atraksiyon sahneleri için teklif iletilince arkadaşları ile birlikte ver elini set der Bölücek...sonrasında ise bu ana yani günümüze kadar uzanan yolda pek çok dizide, sinema filminde rol alır.

Murat Bölücek'in hayatı dolayısı ile film setlerinde geçmiş, işine olan sevgisi, saygısı ile yönetmenlerin, yapımcıların sevdiği bir yan karakter olmayı başarır. O kadar çok dizide rol üstlenir ki bize telefon görüşmemizde aktarırken bile kısa kesmek zorunda kaldık desek yalan olmaz...



Tamamına yakını Beykoz'da çekilmekte olan Arka Sokaklarda birçok kez değişik roller ile karşımıza çıkar, Hayat Devam Ediyor'da Pislik, Öyle bir geçer zamanki de Sefer, Savaşçı da Bordo Bereli, Bizim Hikayede, Recep İvedik Filminde Kamyoncu Biberli Hasan, Çukur'da Sarı Montlu, Gönül Hırsızında Tufan, Poyraz Karayel'de Evsiz, Kırgın Çiçeklerde Cezaevi Mahkumu ve 26 Şubat'ta vizyona girecek olan Kitab-ı Cin Sinema Filminde Mısır Şeyhi olarak rolleri olur Murat Bölücek'in...



Peki sektör ile ilgili bilgiler aktarmasını istediğimiz Murat Bölücek ilginç aktarımlarda bulunmakta..." Genç kız olsun, erkek olsun son yıllarda dizi ve sinema filmlerinde rol almak isteyenler öylesine fazla ki...iyi düşünce ile bu işe başlayanları tenzih ederek söylemek isterim ki sektörde rol kapmak isteyenlerin bazıları kamuoyunda tanınayım, herkes sokakta bana baksın, çay-kahve ısmarlasın, ısrarla sohbet etmek istesin düşüncesinde olan pek çok kişi var...sektöre zor giriliyor ancak asıl zorluk konumunuzu koruyabilmek, çalışma disiplinine akak uydurabilmekte. Ben bugüne kadar rol aldığım tüm projelerde Yönetmen ve Yapımcılarım ile çok uyumlu çalıştık. Bu sebeple ki birçok dizi ve sinema filminde ilk yan karakterler arasında yer bulabildim. Yılların birikim ve deneyimi ile bu işin eğitimini almış sanatçılar ile aynı konumda roller üstlenmek çok zorlu bir süreç sonunda geldi. "

Sektöre girecek ya da girme hayali kuran kişilere ne önerileriniz, tavsiyeleriniz olacak sorumuzu yanıtlayan Bölücek şu aktarımda bulundu...

" Bu işe tabiri caizse tepeden paraşütle inemezsiniz...tamam televizyonda dizi sayısı o kadar çok olabilir, mutlaka bana da bir rol yazılır düşüncesi ile de bakılamaz. Hele ki şu Pandemi süreci öylesine çok sektörü etkiledi ki...ben yeni projelerime 1 sene sonra başlayabildim...öyle insanlara rastlamaktayım ki kendi yeteneklerini içeren işlere yoğunlaşacak iken farklı işler, farklı beklentilerdeler...ayağında 20 kez kola kutusunu sektirip çöpe atan biri futbolcu olmak yerinde taksici olarak karşımıza çıkmakta. Dolayısı ile bu işin bir eğitim boyutunun olduğunu unutmamak gerekir. Ben alaylı diye tabir edilen kişiler arasında yer alsam da kesinlikle bu güne kadar rol aldığım hiçbir projede kendimle alay ettirmedim...birçok engeli de aşarak, mücadele ederek projelerde rol almaya devam edebiliyorum "

Fiziki görüntü olarak dönem dizileri için de aranılan bir karaktere Diriliş ve diğer aynı kategorilerdeki dizilerde de rolleri olan Murat Bölücek yeni dönemde dönem dizilerinde önemli karakterlerden biri olma durumunun gündemde olduğunu da hatırlatırken, son olarak " Hangi işi yaparsanız yapın severek yapın, ve herkes kendini bilir hangi yeteneği kendinde görüyor biliyorsa o işe yönelsin...az önce de ifade etmeye çalıştığım gibi bu işe sektöre girmek çok zor ancak gözden düşmek ise anlık mesele " diye konuştu.

1970 Beykoz doğumlu olan Murat Bölücek Evli ve 2 erkek bir kız çocuğu sahibi oynadığı dizilerde genelde yansıttığı kötü karakterlerin aksine o kadar hoşsohbet, neşeli ve tanıyınca sevilecek bir kişi konumunda. Bu yüzden de sektörde de aranılan bir yardımcı oyuncu konumuna yükselmeyi başarmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder