15 Kasım 2020 Pazar

PAŞABAHÇE 80 MASTERLER BEŞYÜZEVLER'İ 6-3 İLE GEÇTİ


Beykoz İlçesinin Masterler-Veteranlar Liglerindeki temsilcilerinden olan Paşabahçe 80 Masterler takımı Kavacıkspor 1 Temmuz Şehitleri Stadında Beşyüzevler Masterler Takımını konuk etti.

Müthiş bir çekişmeye sahne olan mücadelede her iki takımda da profesyonel ve amatör liglerde üst düzey takımlarda forma giymiş yeteneklerin bulunması tabiri caizse heyecana heyecan kattı.

Emre Aydın ve İlker Çelik'in Takım Yöneticileri olarak çıktıkları maça  Mustafa Ülker Antrenörlüğünde Paşabahçe 80 Masterler Takımı mücadeleye şu isimlerden kurulu kadro ile çıktı...Kalede Bahadır-Fatih ( Dk.50 Mehmet )-Mustafa Kesmen ( Dk.55 Kasım )-Erhan-Ersin-Salih-Özgür-Şahin-Turgay-Özkan Doğan-Ersen



Yeşil-Kırmızılı Ekibi galibiyete taşıyan gollerin üçü Özkan Doğan'dan, 2 tanesi Şahin ve biri ise Turgay'dan geldi. Müsabakanın ardından açıklamada bulunan Paşabahçe Masterler 80 Takımı Başkanı Mehmet Aydın şu ifadelerde bulundu, " Öncelikle bizlere konuk olan Beşyüzeveler Takımına teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten de müthiş bir mücadele yaşandı. Futbol adına her türlü güzellikler vardı, bunun yanı sıra bu zorlu maçtan galip ayrılmak da bize ayrı bir heyecan yaşattı. Tüm sporcu arkadaşlarıma Antrenörümüz Mustafa Ülker'e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Son olarak şunu da demek isterim ki tamam ortada maçın bir sonucu olsa da biz sahaya yansıyan centilmence mücadeleden de kurulan dostluk ve muhabbetten dolayı son derece memnun olduk "


Soğuk bir Sonbahar Akşamına denk düşen mücadele sonrasında Paşabahçe Masterler 80 Takımı Çorba sürprizi ile içlerini de ısıtmış oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder