27 Şubat 2021 Cumartesi

BEYKOZLU SPORCULAR BAŞARIYI GELENEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR...


Beykoz İlçesi Atletizm Sporunda son yıllardaki çıkışına devam ederken, bu başarı artık geleneğe dönüşü diye de konuşulmuyor değil.

Uzun yıllardır yazmış olduğumuz köşe yazılarında olsun, yaptığımız haberlerde olsun Beykoz İlçesi için Asırlık Çınar Beykoz Spor Kulübünün varlığını da bir yere not etmek sureti ile bahsettik ki " Beykoz Su Sporları ve Atletizm Sporunda Marka olacak her türlü doğal ortama sahip " 



Bu anlamda Atletizm Sporunda birçok başarılı, Milli Sporcular çıkmakta. Tabii ki gönül her ne kadar bu sporcuların Beykoz İlçesi Spor Kulüpleri adına bu başarılar imza atmasını istese de bu yıllardır mümkün olmuyor. Çünkü başarılı sporcular, Uluslararası Arenada madalya bile başarı elde etseler dahi bir Çeyrek ya da Cumhuriyet Altın ile ödüllendirilmekte.



Yıllardır dediğimiz o ki " Başarılı sporculara Eğitim hayatları boyunca burs verilmeli, hani o Beykoz'un Yalı ve Tepelerinde Konak, Yalı ve Sitelerde ikamet eden zenginlere her bir başarılı sporcu emanet edilmeli "

Neyse bu güne kadar bunun gerçekleştiği günleri yaşamasak da başarılar bir biri ardına gelmekte. Üstelik bu başarılı sporcular yukarıda da bahsetmeye çalıştığımız nedenlerden dolayı ya Beşiktaş, ya Enka ya da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü gibi bünyelerde yer almaktalar.

Bu kadar uzun girişin ardından gelelim son başarılı, gurur verici tabloya...25-26 Şubat Tarihleri Arasında İstanbul'da Atletizm Sporunun Kalbi niteliğinde olan Ataköy Atletizm Salonunda U1, U18 ve U120 Yaş Gruplarının Salon İl Birinciliği Yarışları gerçekleşti.

Halen bireysel anlamda Beykoz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü himayesinde, bünyesinde Antrenmanlar yapan başarılı sporcularımız sezonun en iyi derecelerine imzalarını atmış oldular. Beykoz İlçemizin Kız Sporcuları bu sezon Kulüp bazında Beşiktaş Spor Kulübü Atletizm Takımı, Erkek Sporcular ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi SK adına mücadeleye iştirak edecekler. Alınan sonuçlara gelince ...

Emirhan Genç / 60 Metre İstanbul Şampiyonu

Emirhan Genç / 60 Metre Engelli İstanbul Şampiyonu

Poyraz Efe Ayan / 200 Metre İstanbul Üçüncüsü

Poyraz Efe Ayan / 60 Metre İstanbul Dördüncüsü

Senanur Kuruderi / 200 Metre İstanbul Şampiyonu

Senanur Kuruderi / 60 Metre İstanbul Dördüncüsü

Songül Akyol / 800 Metre İstanbul Üçüncüsü

Ayşe Nisa Dandin / 800 Metre İstanbul Dördüncüsü

Rahime Bek / Uzun Atlama İstanbul Üçüncüsü

Rahime Bek / 3 Adım Atlama İstanbul İkincisi

Semira Özenli / Gülle Atma İstanbul Şampiyonu

Melissa Çevikel / Uzun Atlama İstanbul Dördüncüsü

Melissa Çevikel / 3 Adım Atlama İstanbul İkincisi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder