18 Mart 2021 Perşembe

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 106.YILI BEYKOZ'DA ÖZEL BİR ETKİNLİK İLE KUTLANDI

 


Çanakkale Zaferinin 106.Yılı tüm ülkede olduğu gibi Beykoz ilçesinde özel törenle kutlandı. Gümüşsuyu Sahili Etkinlik Alanındaki Programa ilçe protokolünün yanı sıra vatandaşlardan da katılım vardı.

Program Mehteran Ekibinin Marşlar eşliğinde Etkinlik Alanına gelmesi ile başladı. Ardından günün anlam ve önemine özel seçilen marşlar icra edildi. Programda diğer bölümde ise ilçe Protokolüne dahil isimler olan İlçe Belediye Başkanı Murat Aydın ve İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli birer konuşma yaptılar. 

Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Beykoz Askerlik Şube Başkanı, Belediye Başkan Yardımcılarından Fatih Sağlam, Ak Parti Beykoz İlçe Yönetimi, katılımcılar arasında idi. Programda Çanakkale Zaferi konulu Şiir Yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri taktim edildi.




Güne etkili sesi ve aktardığı şiirler ile ayrı bir renk katan İbrahim Sadri'nin yanı sıra Solistler Elif Buse Doğan ve Coşkun Karademir seslendirdikleri eserler ile zaman, zaman duygusal anların da yaşanmasına neden oldular.




Programın son bölümünde ise Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç İbrahim Sadri, Elif Buse Doğan ve Coşkun Karademir'e günün anısı olacak çiçeklerini ve hediyelerini taktim ettiler.







 




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder