17 Mart 2021 Çarşamba

KAVACIKSPOR, İSTANBUL SİNOPSPOR İLE 2-2 BERABERE KALDI

 


Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına devam eden Kavacıkspor üçüncü hazırlık maçında iddialı takımlardan İstanbul Sinopspor'u 15 Temmuz Şehitler Stadında konuk etti.

Yeşil-Beyazlı ekip ilk yarıda tecrübeli, ikinci yarıda ise genç oyuncularını da maça dahil ettiği bir oyun ile sahada idi. Maç karşılıklı goller ile 2-2 beraberlikle tamamlandı. 

Beykoz Temsilcisinde aynı zamanda Kulüp Başkanı da olan Kaptan Bedri Güntay sezonun siftahını yapıp sahadaki mücadeleye ortak olurken Kaleci Yılmaz, Hasan Gündoğdu gibi yetenekli isimler maçta yer almadılar.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, " Karşımızda oldukça dinç ve ara vermeden lige hazırlanan bir takım vardı. Buna karşın biz antrenmanlara kısa süre önce başlamış bir kadro idik. Futbolcularımızın ortaya koydukları mücadele azmi iyi idi. İkinci yarıda sahaya sürdüğümüz genç futbolcularımız da aynı mücadeleyi yansıtma gayretinde oldu. Genel tablodan memnun olduğumu söyleyebilirim. 3 önemli oyuncumuz maçta forma giymedi, artı ve eksilerimizi gördüğümüz bir maç oldu. Sıklıkla yapacağımız hazırlık müsabakaları ile lige hazır hale geleceğiz " diye konuştu.

Öte yandan Kavacıkspor Cumartesi Günü Saat 11.00'da 15 Temmuz Şehitleri Stadında Beşyüzevlerspor ile dördüncü hazırlık maçına çıkacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder