19 Mart 2021 Cuma

SOĞUKSU MUHTARLIĞI GENÇLİK MERKEZİNDEKİ YENİ YERİNE TAŞINDI


Soğuksu Mahallesi Muhtarlığı bugün açılışı gerçekleşen Soğuksu Yücel Çelikbilek Gençlik Merkezi'ndeki yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Gençlik Merkezinin açılışı için gelen Beykoz Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli'de Muhtarlık Merkezini ziyaret ederken, Muhtar Muammer Aydınoğlu'na yeni yerinin hayırlı olmasını diledi, ve bölümleri dolaştı.



Soğuksu Mahallesi Muhtarı Muammer Aydınoğlu ise uzun süre üzerinde emek sarf ettiği Muhtarlık Binasının yıkıldıktan sonra çok daha geniş kapsamlı bir Gençlik Merkezi olarak hizmete girmesi ve kendilerinin de yeni yerlerine bu kapsamda taşındıkları için mutlu ve heyecanlı olduğunu söylerken, " Beykoz Kaymakamımızın, Esengül Korkmaz Çiçekli'nin ziyaret bizlere onur verdi. Yeni yerimizde çok nezih bir görüntü hakim, mahalle sakinlerine buradan hizmette bulunmak bizi fazlası ile sevindirdi. Emeği geçen herkese teşekkür ederken içinde bulunduğumuz binaya, yani Gençlik Merkezimize ad verilen Mahallemiz Sakinlerinden Merhum Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'i de bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum " diye konuştu.



Bu arada açılış günü Muhtar Aydınoğlu'na Postacıdan ilk zarf da ziyaret esnasında geldi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder