20 Mart 2021 Cumartesi

BEYKOZ 1908'DE HAZIRLIK MAÇLARI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BAŞLAYACAK


Bölgesel Amatör Lig takımları hazırlık maçlarına üst üste yaptıkları müsabakalar ile başlarken Beykoz 1908 A.Ş. Takımında önümüzdeki hafta içinden itibaren karşılaşmalara çıkacak.

Bu sezon Efsane Teknik Direktörü Ergun Ortakçı Yönetiminde lige katılım sağlayacak olan Sarı-Siyahlı ekipte antrenmanlar 24 kişiden oluşan kadro ile Beykoz Stadında devam etmekte. İleriki günlerde kadroya yeni dahil edilecek isimler ile birlikte kadroda bazı değişimlerin yaşanması da kesin görünüyor.

Bu kapsamda Lig kadrosuna girebilmek için özellikle genç isimlerin büyük bir çaba sarf ettikleri antrenmanlarda gözlemleniyor. Bölgesel Amatör Lig maçları için belirlenen 17 Nisan tarihi de göz önünde alındığında 1 aydan az bir süre bulunmakta.

Tabii ki akıllara gelen soru şu ki " Peki diğer takımlar yoğun bir hazırlık maçları yaparken, Beykoz 1908'den neden ses seda çıkmıyor?" bunun da açıklaması basit çünkü bahsedilen takımlar içinde 1 aydan fazla idmanlar yapan, hatta Antalya'ya Kampa gidenler dahi bulunmakta.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımında ise daha 2 haftalık süre geride kalmış durumda ve maç oynanması için de futbolcuların hazırlık süreçlerini tamamlaması da şart. Hazır olmadan maçlara başlanması ise beraberinde sakatlıkları da getirebilir. Bu nedenle önümüzdeki hafta itibarı ile maçların başlaması da gayet doğal bir hal.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder