7 Ağustos 2021 Cumartesi

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR'DAN İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ HAYRETTİN NUHOĞLU'NA ÖZEL DOSYA SUNULDU


İyi Parti Beykoz İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen ve Partinin İstanbul Milletvekillerinden Hayretin Nuhoğlu'nun konuk olduğu program İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesislerinde gerçekleşmiş idi.



Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerinin dolayısı ile bu kapsamda ilçe spor kulüp temsilcilerinin de iştirak ettiği programa gelenler arasında Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü temsilcileri de vardı.



TBMM'de Beykoz başlıklı konuları gündeme getiren İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu Beykoz STK buluşmaları programının ardından Anadoluhisarı idmanyurddu Spor Kulübü Heyeti ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Dernek Yönetim Kurulundan bazı isimlerin de bulunduğu görüşmede Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Cenk Nur ile Kulüp Yöneticilerinden İlker Güner ve Eski Başkanlardan Kamil Güner de yer aldı.



İyİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'na hazırladıkları özel dosyayı sunan Kulüp Başkanı Cenk Nur, Türk Sporunun ilk kurulan Kulüplerinden oldukları bilgisini iletirken hatta 1911 yılından önceki yıllara ait bilgilere de ulaştıklarını ve kuruluş tarihinin daha da geri çekilebileceğini söyledi. Buna karşın Kulüp olarak yıllar önce yıkılan tesislerinin üzüntüsü ve sıkıntısını halen daha yaşamakta olduklarının altını çizen Başkan Nur, " Şu anda Beykoz Belediyesine ait binada geçici süre ile bulunmaya devam ediyoruz. Yaptığımız inceleme sonrasında İBB İSKİ'ye ait bir yer bulduk. Burasının Kulüp Merkezimiz olmak üzere tarafımıza tahsis edilmesi konusunda sayın vekilimizden destek istiyoruz. İBB nezdinde bu talebimize uygun yanıt gelmesi için İyi Parti İBB Meclis Grubundan da yardım istiyoruz. " diye konuştu.

İyi Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu geçmiş yıllarda yapmış olduğu bazı çalışmalarında Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübüne ilişkin bilgilere de ulaştığını hatırlatırken dolayısı ile Türk Sporunun ilk kurulan kulüplerinden olan Tarihi Çınar için kendilerinden talep edilen konulara hassasiyet göstereceklerini ve iletilen konuya ilişkin İBB nezdinde konuyu gündeme getireceklerinin bilgisini verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder