5 Ağustos 2021 Perşembe

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE GAZOZ'UN İSMİ ALİBAHADIR'DAKİ OKÇULAR VAKFI TESİSİNE VERİLDİ


Beykoz'da artık bir Olimpiyat Şampiyonun adı yaşatılacak...Tokyo Olimpiyatlarında yaşadığı şampiyonluk ile ülkemize büyük bir gurur yaşatan Mete Gazoz, Alibahadır Mahallemizde bulunan ve Okçular Vakfı ile Beykoz Belediye Başkanlığı tarafından birlikte işletilen tesise misafir oldu.

Gerçekleşen programda Şampiyon Sporcumuzun adı Tesise verilirken, aynı anda Okçuluk Vakfında Beykoz Belediyesi Spor Eğitimlerinden Okçuluk dalında eğitim alan sporcular Efsane Sporcu ile adeta fotoğraf çekimi için yarıştı.

Mütevazi görüntüsü ile hem velilerin hem de sporcuların gönlünde yer edinen Gazoz, hiçbir fotoğraf çekim teklifini geri çevirmedi.



Mete Gazoz ile Fotoğraf çektirenlerden birisi de Beykoz'da Mahmut Şevket Paşa Mahallesinde / Köyünde yaptığımız Belgesel çekimindeki yardımcımız Alperen Bayrak idi.

Köyde kendi yaptığı Yay ve Oklar ile yaptığı atışların ardından Beykoz Belediyesinin açtığı kursa kayıt olan ve işin farklı bir boyutunda eğitim almaya başlayan Alperen, efsane sporcu ile aynı karede bulunmaktan son derece mutlu idi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder