3 Ağustos 2021 Salı

VE BEYKOZ BELEDİYESPOR SPORCUSU BÜŞRA ÖZTÜRK MİLLİ TAKIMDA...




Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcularından Büşra Öztürk Ankara'da gerçekleşen Milli Takım seçmelerinde başarılı olarak Milli Takıma adını yazdırmasını bildi.

 Genç sporcunun bu başarısı Beykoz İlçesi adına büyük bir sevinç ve heyecanı da beraberinde getirdi. Hafta sonunda Ankara'da yapılan Türkiye Ümitler Taekwondo Şampiyonasında 73 Kiloda tatamiye çıkan başarılı sporcumuz kilosunda Türkiye 3.olarak Bronz Madalya kazanmıştı.




Bu derecesi ile akabinde yine Ankara'da yapılan Milli Takım seçmelerinde müsabakaya çıkan Büşra Öztürk Final karşılaşmalarına alttan gelen rakibi ile yaptığı maç ile başladı. Rakibi karşısında zorlu bir mücadele yaşayan Beykoz Belediyespor sporcusu 5-4'lük skorun ardından final maçı oynamaya hak kazandı.

Büşra Öztürk'ün finaldeki rakibi Türkiye Şampiyonasında yaptığı derece ile 5 puanlık bir avantaja sahip idi. Müsabakaya müthiş bir giriş yapan Büşra Öztürk üst üste aldığı puanlar ile moral-motivasyonunu üst seviyelere taşırken karşılaşmayı 12-1 gibi skor ile galip kapatıp Estonya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası için adını Milli Takıma yazdırdı.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder