15 Mart 2022 Salı

BEYKOZ 1908'DE ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ MİSALİ BİR HAVA HAKİM!


Bu sezon TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmekte olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında sezonun kapanmasında 4 hafta kala " Çıkmadık candan umut kesilmez " misali bir hava hakim.

Bu sezon çıkmış olduğu 13 maçta sadece 1 kez galibiyet sevinci yaşayan Boğaziçi ekibinde takımdan umut kesenleri yanı sıra " Lig daha bitmedi birçok olasılık var " diyen iyimser bir kesim de bulunmakta.

Sezonun 15.Hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak iken Beykoz 1908 A.Ş. Takımı haftayı maç yapmadan " Bay " olarak geçirecek. Sarı-Siyahlıların gözü kulağı grupta kendisi için önem arz eden maçlarda olacak.

Puan tablosuna bakıldığında İstanbul Takımlarından Bakırköyspor 6 puanla son sırada yer almakta. Yılların takımı hafta sonunda son maçında evinde Beykoz 1908 A.Ş. Takımını 1-0 mağlup eden Kilimlispor'u konuk edecek.

Beykoz 1908 A.Ş., kendi konumu gereği maçı Kilimlispor'un kazanmasını istemekte. Beraberlik halinde ise Bakırköyspor ile Beykoz 1908 Takımları puanları ( 7 ) eşitleyecek. Bakırköy galip gelirse Beykoz 1908'i geçip 9 puana çıkmış olacak.

Beykoz 1908 takımının 1 puan üstünde 8 puanla yer alan Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor, Silivrispor ile şampiyonluk yarışında olan Karadeniz Ereğli Belediyespor'a konuk olacak, ki maçtan puan çıkarması çok zor görünmekte ve 8 puanda haftayı kapatacak gibi.

16.HAFTADA DA KRİTİK MAÇLAR OYNANACAK

TFF Bölgesel Amatör Lig 7.Bölge 1.Grupta 16.Hafta maçları ise çok önem kazanmış durumda. Özellikle Beykoz 1908 A.Ş. Takımı evinde Bakırköyspor'u konuk edecek ki alacağı 3 puan kendisine avantaj sağlayacak. 

Beykoz galip gelirse bir önceki hafta sonuçlarından da olası kendi lehine bir sonuç çıkarsa ( Bakırköyspor mağlup olursa ) Bakırköyspor ile arasındaki puan farkını 4'e çıkartacak ki Bakırköyspor'un " Bay " haftasının da olması ile müthiş bir avantaja sahip olacak.

Haftanın sonucu her iki İstanbul takımını da etkileyecek bir maçta Çilimli Belediyespor ile Beyköy Belediyespor arasında oynanacak. Düzce ilinin iki takımından ev sahibi takım ligde rahat konumda iken Beyköy Belediyespor mutlak surette galip gelmek isteyecek.

17.HAFTA BAKIRKÖY MAÇ YAPMADAN " BAY " GEÇECEK

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı haftayı Zonguldak Devrek deplasmanında geçirecek. Ligin rahat takımlarından olan Devrekspor karşısında Boğaziçi Ekibinin olası 1 puanı bile altın değerinde olacak.

Bakırköyspor haftayı maç yapmadan geçireceği için önceki 2 maçının sonuçları önem kazanmış olacak.

18.HAFTA MAÇLARI DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı sezonun son maçında evinde büyük ihtimalle ligden düşmüş bir takım olan Beyköy Belediyespor'u konuk edecek.

Bakırköyspor ise ligi rahat bir yerde kapatmayı garantileyen Devrek Belediyespor'u konuk edecek. Beykoz son 4 hafta maçı öncesinde tek galibiyet aldığı Beyköy Belediyespor'u mağlup ederse ligde tutunma ihtimali olacak.

İstanbul Takımlarından Silivrispor Sezonu Şampiyon olarak kapatırsa Beykoz 1908 A.Ş. Takımı İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubunda ortaya çıkacak sıralama sonrasında belli olacak rakibi ile Ligde kalma mücadelesi yapacak.

Son 4 haftalık periyoda bakıldığında Beykoz 1908 A.Ş. için hayati önem kazanan 2 maç ortaya çıkmış durumda...bunlardan birincisi Bakırköyspor ile evinde yapacağı müsabaka bir diğeri ise Şampiyonluk Kilidini çözecek maçların başında gelen ise 16.Haftaya dahil Karadeniz Ereğli Belediyespor-Silivrispor maçı olacak.

Tüm Beykoz sevdalıları adeta bu maça şimdiden kilitlenmiş durumda...çünkü Silivrispor'un şampiyonluğu dışında diğer yazdığımız ihtimaller çöp olacak gibi.

Biraz kağıt kalem gerektiren bir anlatımla olası senaryoları izaha çalıştık. Tabii ki bir birleri ile ilintili diğer maçlara da yorumlamak için girse idik işin işinden hiç çıkamazdık ki o da başka bir mevzu.

Bu sezon tama anlamı ile hayal kırıklığı yaşamakta olan Beykoz camiası için umudumuz varken, olası senaryolardan başarı ile çıkma ihtimali varken özellikle Bakırköyspor maçında taraftarlara çok iş düşecek gibi.

Tamam kadroya bakıldığında gerçekten de Beykoz Takımında geçmiş yıllar da dikkate alındığında forma giyme ihtimali dahi olmayan birçok oyuncu olabilir, iki pas bir şut bile çekmeyebilirler ancak Beykoz bizim Beykoz'umuz...şansımız devam ettiği müddetçe de bizlere yakışacak olan da pes etmemek, eleştirileri, öfkeleri ötelemek....

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder