16 Mart 2022 Çarşamba

BEYKOZ MASTERLER SK YARIN SABAH ( PERŞEMBE ) ÇANAKKALE İÇİN YOLA ÇIKIYOR


Türkiye Masterler-Veteranlar Liglerinin deneyimli takımlarından olan Beykoz Masterler Spor Kulübünde çifte heyecan hakim!

Kuzey Cup tarafından Çanakkale'de düzenlenecek olan " Çanakkale Turnuvası " için yarın sabah ( Perşembe ) erken saatlerde yola çıkacak olan kafilede yer alan futbolcuları şimdiden heyecan sarmış durumda.



Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş kendileri için de çok anlam ifade eden bir turnuvaya katılım sağlayacaklarını söylerken, " Daha önce de ifade ettiğim gibi turnuvaya Gültekin Kaya Başkanımızın Sarıgazi Masteler takımı ile birlikte karma takım şeklinde gidiyoruz. Öncelikle çok özel bir günde hem Çanakkale Zaferinin gününe ve Çanakkale Köprüsünün açılışına denk düşecek tarihlerde oynanacak turnuva nedeni ile tabiri caizse çifte sevinç ve heyecan yaşamaktayız. Bu anlamlı turnuvaya hem renk katmak istiyoruz hem de turnuva kapsamında verilecek anlamlı kupalardan birinin de sahibi olma niyetindeyiz. Takım olarak hazırız. Her iki Kulüpten de deneyimli yetenekli isimlerden oluşan güzel bir karma takımımız var. İnşallah Beykoz'a da anlamlı bir kupa ile dönme hedefimiz var " şeklinde konuştu.



Sarıgazi Masterler SK Başkanı Gültekin Kaya ise turnuvaya birlikte katılım sağlayacakları Beykoz Masterler SK Başkanı Zafer Baş'ın görüşlerine katıldığını ifade ederken, " Her iki takımda da iş saatleri uygun olmadığı için gelemeyen futbolcu arkadaşlarımız vardı. Güzel ve örnek bir düşünce ile  ortak bir takım ile katılma düşüncemizi hayata geçirdik. Bu tür anlam içeren turnuvalar büyük bir çekişmeye de sahne olmakta. İnşallah alnımızın akı ile dönüş yapacağız. " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder