15 Mart 2022 Salı

ÇİĞDEMSPOR'UN 2 KAPTANINDAN MESAJ VAR


Beykoz İlçesinin İstanbul 1.Amatör Ligdeki temsilcilerinden olan Çiğdemspor'da takım kaptanları Ekrem Emanet ve Onur Gökdemir'den mesaj var !

2021-22 Sezonunda takımları ile mücadeleye çıkan iki kaptan tabiri caizse sağlam bir rota çizmiş durumdalar...

Çiğdemspor altyapısından  yetişen iki kaptan yıllar sonra bu kez şampiyonluk için yelken açtıklarını vurgularlarken, " Başkanımız Uğur Gökdemir bu sezon iyi bir kadro oluşturdu. Beykoz ilçesinde kuruluşu uzun yıllar öncesine dayanan bünyesinden profesyonel liglerde oynamış oyuncular da çıkan takımımız için bu sezonun çok farklı geçeceği kanaatini taşıyoruz. Mahallemizde futbola olan ilgi yüksek ancak alacağımız galibiyetler ile bu seyirci potansiyelini tribünlere yeniden çekebileceğimizin de farkındayız. Bizlere güvenenleri kesinlikle mahcup etmeyeceğiz. Futbol bu maçlardan her türlü sonuç çıkabilir ancak biz hiçbir maçımızda sonuç ne olursa olsun giydiğimiz formanın hakkını son dakikaya kadar vermekte kararlıyız " diye konuştular.



Çiğdemspor Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir ise takımlarının saha içindeki orkestra şefi konumunda olan her iki kaptanlarının da takımlarına olan sevgilerinin tartışma götürmeyeceğini söylerken, " Ekrem ve Onur Kaptanlarımız yılların deneyimlerine sahip isimler, maçın en kritik anlarında sorumluluk almasını bilen isimler olarak bu sezonki en büyük itici gücümüz konumundalar. Takım ruhunun gereğini arkadaşları ile yakalamış durumdalar " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder