13 Mart 2022 Pazar

ÇUBUKLUSPOR'DAN ÇİĞDEMSPOR'A 5 TAKVİYE GÖNDERİLDİ


İstanbul 1.Amatör Liginin Beykoz temsilcilerinden olan Çiğdemspor bu sezonki kadrosuna Çubukluspor'dan 5 ismi dahil etmiş durumda.

İstanbul Süper Amatör Ligde son haftalardaki başarılı çıkışı ile ligde kalan Beykoz ekibinden Kaleci Ahmet Talha Ilkın, Yunus Emre Erdem, Ömer Faruk Halvacı, Muhammed Ömer Aygüneş ve Serkan Uza sezonun ikinci bölümünde Çiğdemspor takımında karar kılmışlardı.

Çiğdemspor Kulüp Başkanı Uğur Gökdemir 5 hazır futbolcu ile güçlendirdikleri kadroları ile ilk haftayı galip kapatmaktan dolayı mutlu olduklarını söylerken, " Lige verilen kar arası takım içinde yeni kadronun adaptasyonuna etki edecek ama diğer yandan bakıldığında ise ilk maçın heyecanı ile seri galibiyetlere ara vermeden de devam etmek isterdik. Ben bu futbolcu kardeşlerim ve diğer gelen isimler ile Beykoz ilçesini başarı ile temsil edeceğimiz kanaatindeyim. Kar nedeni ile ara verdiğimiz antrenmanlara kaldığımız yerden devam edeceğiz. Şunu da söylemek isterim ki maçlarını tamamlamış hazır oyuncuların takıma dahil olmaları ilk maçımızdan kendini belli etti  " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder