13 Mart 2022 Pazar

BEYKOZ MASTERLER TAKIMINDA ÇANAKKALE KURTULUŞ KUPASI KADROSU ŞEKİLLENDİ


Beykoz Masterler Spor Kulübünde heyecanlı mı heyecanlı bir bekleyiş hakim...

17-20 Mart Tarihleri arasında Çanakkale'de gerçekleşecek olan " Çanakkale Kurtuluş Savaşı Kupası " Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasına katılım sağlayacak olan takımda kadro netleşti gibi...

Yaptığımız telefon röportajı ile turnuva ile ilgili açıklamada bulunan Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş, " Bu anlamlı turnuvaya davet edildiğimiz andan itibaren heyecanlı bir koşturma içerisine girmiş durumdayız. Tabii ki turnuvanın hafta içinde başlayıp hafta sonunda tamamlanacak olmasından sonra kadromuzda bulunan bazı futbolcularımız iş saatleri uymadığı, izin alma durumları olmadığı için aramızda olamayacak. Bu nedenle dost ve kardeş kulüplerimizden Sarıgazispor Takımdan gelecek oyuncular ile karma halinde maçlara çıkış yapacağız. Her şeyden öte bu anlamlı turnuvaya katılmak, yer almak bile başlı başına bir gurur vesile " diye konuştu. 



Başkan Zafer Baş Beygazi ( Beykoz+Sarıgazi Masterler ) olarak çıkacakları maçlarda rakiplerini tanımadıklarını söylerken, " Sarıgazi Masterler adına Gültekin Başkanımız ile yapmış olduğumuz istişare sonrasında onlardan 8 kişi kadroya dahil edildi. Anlamlı bir turnuva ancak diğer yandan da başarı ile şampiyonluk ile dönmeyi kim istemez...Perşembe Sabahı erken saatlerde Çanakkale için yola koyulacağız. Çekilecek kura sonrasında grubumuzu ver rakiplerimizi öğrenmiş olacağız " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder