20 Mayıs 2022 Cuma

ANADOLUHİSARI İDMANYURDUSPOR EMİN ADIMLARLA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR


İstanbul 1.Amatör Lig 21.Grubunun Lideri olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor 2021-22 Sezonunda bitime 6 hafta kala en yakın takipçisi olan Tuzla Gençlerbirliğinin 4 puan önünde avantajlı konumunu devam ettiriyor.

Hafta içi karşılaşmalarını Bay olduğu için maç yapmadan geçiren Yeşil-Sarılı ekip hafta sonunda alt sıralarda yer alan Hasanpaşaspor'u konuk edecek. Müsabaka Pazar Günü Saat 16.00'da Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında başlayacak.



Boğaziçi'nin Asırlık Çınarının Başkanı Cenk Nur hedeflenen noktaya emin adımlar ile ilerlediklerini söylerken, " Başta Teknik Sorumlumuz Ekrem Albayrak Hocamız olmak üzere futbolcu kardeşlerime bu ana kadarki göstermiş oldukları performansları nedeni ile teşekkür ediyorum. Hafta sonunda oynayacağımız Hasanpaşaspor maçında semtimiz sakinlerini takımlarına destek olmaya bekliyoruz. Artık yavaş, yavaş şampiyonluk heyecanını da yaşamaya başladık. Kalan 6 maçımızda da fire vermeden sezonu mutlu kapamak istiyoruz " diye konuştu.

Beykoz İlçesinin başarılı temsilcisinin Antrenörü Ekrem Albayrak ise geride kalan 10 haftalık periyotta mağlubiyet yaşamadıklarını söylerken, " Ben Anadoluhisarı İdmanyurduspor camiasının sezon sonunda yaşanacak şampiyonluk ile çıkış dönemini yeniden başlatacağına bütün kalbim ile inanıyorum. Gerçekten de kulübü için varını, yoğunu ortaya koyan bir yönetim kurulumuz var. Onların bu yoğun çabasını şampiyonluk ile karşılık vermek istiyoruz. Önümüzde 6 maçlık bir zaman dilimi daha var, 4 puanlık farka sahip olmak bizi kesinlikle rehavete sokmayacak " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder