21 Mayıs 2022 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR HENTBOL TAKIMI 2021-22 SEZONUNDA SON LİG MAÇINA ÇIKIYOR


THF Erkekler Hentbol Süper Liginde mücadele eden Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı 2021-22 Sezonunda son lig maçına yarın ( Pazar ) Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda Ankara Ekibi Spor Toto Sk Takımını konuk edecek. Maçın başlama saati 16.00 olarak açıklandı.

Zorlu mücadele öncesinde Beykoz Belediyesi GSK Takım Menajeri Cengiz Hatırnaz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi..." Bilindiği üzere sezonu Beşiktaş Takımı şampiyon olarak tamamladı, buradan kutluyorum. Bu arada biz ikinci yarınki rakibimiz olan Spor Toto Takımı ise üçüncü sırada aynı puan ile yer almakta. Bu nedenle bu maçın bir prestij, sıralamaya etki edecek bir müsabaka dışında da bir anlamı kalmadı. Her iki takım da Avrupa Kupalarında oynamaya zaten hak kazanmıştı. Tabii ki sezonun son maçında tribünlere gelecek olan hentbolseverlere, Beykozlu sporseverlere galibiyet ile deva etmek de istiyoruz. " diye konuştu.

Önümüzdeki hafta sonunda Sakarya'da gerçekleşecek olan THF Erkekler Hentbol Türkiye Kupası dörtlü final mücadelesini başarı ile tamamlayıp şampiyon olmayı çok istediklerini ifade eden Hatırnaz, " Bu sezon gerçekten de başarılı maçlar çıkardık. Milli Takımlara en fazla oyuncu veren kulüp olduk. Bu başarı tablosunu Türkiye Kupası Şampiyonluğu ile taçlandırmak istiyoruz. İlk maçımızda Eskişehir Ormanspor ile karşılaştıktan sonra Spor Toto-Beşiktaş maçının galip ile şampiyonluk maçına çıkmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder