21 Mayıs 2022 Cumartesi

İYİ PARTİ HEYETİNDEN RÜZGARLIBAHÇESPOR KIZ TAKIMINA FİNAL MAÇI ÖNCESİ ZİYARET VAR


Yarın ( Pazar ) Ankara'da TFF Kadınlar Futbol 2.Ligine Yükselme maçları kapsamında Adana 01 FK Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Rüzgarlıbahçespor Takımı son çalışması için Tarihi Beykoz Çayırında idi.

Beykoz Çayırında toplanan değişik yaş kategori oyuncularının da dahil olduğu çalışma sonrasında aile ortamında bir piknik yaşandı.




Beykoz temsilcisinin bu etkinliğine bir de sürpriz ziyaret vardı... İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatı adına gerçekleşen ziyarette sporun içinden gelen bir isim olan Eski İstanbul Gençlik Spor İl Müdürlerinden aynı zamanda İyi Parti Spor Kurulu Başkanı da olan Vedat Bayram Rüzgarlıbahçespor Kız Takımına başarı dileklerinde bulundu.

Vedat Bayram'a İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir ile İlçe Yönetimi Spor Kurulu temsilcileri de eşlik etti. Ziyarette Beykoz Kulüpler Birliği Başkanı Asım Özdemir ile Birlik Yönetiminden Mustafa Kaya'da hazır bulundular.

İyi Parti Heyetine gerçekleştirdikleri ziyaret dolayısı ile teşekkür eden Kulüp Başkanı Fatma Taşkıranlar, bu tür ziyaretlerin ilçedeki diğer kurum ve stk'lar tarafından yapılmasının önemine vurgu yaparak, " İnşallah önümüzdeki sezon TFF Kadınlar Futbol 2.Liginde oynamak istiyoruz, yaşadığımız şampiyonluk futbolcu kızlarımıza büyük bir moral-motivasyon kattı " dedi.

ER-HA BEYKOZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder