21 Mayıs 2022 Cumartesi

BEYKOZ MASTERLER SK 2 AYRI VEFA TURNUVASINDA DA KATILIM SAĞLIYOR....


Beykoz Masterler SK ilçede Masterler-Veteranlar Futbol düzeyinde gerçekleştirilen " Ahde Vefa " Turnuvalarına katılım sağlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda yarın ( Pazar ) başlayacak olan ve bu sene ikincisi düzenlenecek olan Halil İbrahim Soyer Dostluk ve Veteranlar Futbol Turnuvasında açılış maçında Oimpiyatspor Masterler Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Beykoz Masterler SK Takımı hazırlıklarını tamamladı.



Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş yaptığı açıklamada Merhum Halil İbrahim Soyer'in kendi takımlarında da forma giymiş değerli bir arkadaşları olmasına vurgu yaparken, " Öncelikle bir kez daha kardeşimize Yüce Allah'tan Rahmet diliyoruz...ailesinin başı sağ olsun...biz de bu anlamlı turnuvaya katılarak onun adının yaşatılmasında destek vermek istedik. Güzel bir turnuva yaşanmasını diliyorum, katılan her takıma da ayrıca başarı dileklerimi de iletmek isterim " diye konuştu.

Başkan Zafer Baş bu turnuva dışında önümüzdeki günlerde başlayacak bir diğer anlamlı turnuva olan " Yusuf Dinç Turnuvasına " da katılım sağlayacakları bilgisini verirken, " Bu turnuvada da ilçe spor kulüplerinin yakından tanıdığı Merhum Yusuf Dinç'i anacağız...Yüce Allah'tan rahmet diliyorum, ailesinin ve uzun yıllar emek verdiği Beykoz Elmalıspor camiasına baş sağlığı dileklerimi de iletmek isterim " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder