5 Haziran 2022 Pazar

2012 DOĞUMLU ORTAÇEŞMELİ FUTBOLCU M.EDİZ DEMİR FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU

 


Beykoz İlçesinden değişik kulüplerden 3 büyükler başta olmak üzere profesyonel takım altyapılarına transferler devam etmekte. Bu kapsamda son örnek ise Ortaçeşmespor'dan geldi...

Çetin Nalbantoğlu gibi Süper Lig deneyimli bir futbolculuk kariyeri olan ismin çalıştırdığı Bordo-Beyazlı ekipte başarılı teknik adamın Türk Futboluna armağan ettiği Muhammed Ediz Demir Fenerbahçe Altyapısına transfer oldu.

Ortaçeşmespor Futbol Takımları Teknik Sorumlusu Çetin Nalbantoğlu transferin ardından yaptığı açıklamada, " Muhammed Ediz gerçekten de küçük yaşına karşın müthiş bir yetenek olduğunu fazlası ile kanıtlamış durumda. Onda emeğimiz çok amam kariyeri için çok güzel bir başlangıç yapmış oldu. Fenerbahçe Kulübündeki futbolculuk döneminde de inanıyorum ki kısa sürede futbol kamuoyunun dikkatini çekecektir " diye konuştu.


Transfer ile ilgili açıklamalarda bulunan Ortaçeşmespor'un Emektar  Kulüp Müdürü Ramazan Ergin bir yeteneği daha profesyonel lig takımına göndermekten dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söylerken, " Lisanslı oyuncumuz olan Muhammed Ediz Demir evladımıza bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar diliyoruz. Ayrıca gencecik çocuklarımıza emek veren, onları kucaklayan, iyi bir sporcu ve iyi bir birey olmaları için canla başla mücadele eden Çetin Nalbantoğlu hocamıza da teşekkür ediyorum" dedi.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder