7 Haziran 2022 Salı

BEYKOZ BELEDİYESPOR'DAN 2 TRANSFER HABERİ DAHA GELDİ


THF ( Türkiye Hentbol Federasyonu ) Erkekler Hentbol Süper Liginin güçlü ekiplerinden olan Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı yeni sezon öncesinde 2 transferini daha sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla açıkladı.

2021-22 Sezonunda Türkiye Kupası Şampiyonu olan Boğaziçi ekibi önümüzdeki sezon da hem ligde hem de Avrupa kupalarında mücadeleye çıkacak takımı için önemli transferlere imza atmaya devam ediyor.

Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı yeni sezon için kadrosuna ilk olarak sezonun Gol Kralı da olan Antalyaspor'un Yıldızı Ali Emre Babacan'ı transfer ederek dikkatleri çekmesini bilmişti.

Yeni haftaya 2 yeni transfer haberi ile giren Yeşil-Mavili ekip İzmir Büyükşehir Belediyespor Kulübünden Eyüp Orkun Söz ve Antalyaspor Kulübünden Kaleci Doğukan Gök ile anlaşma sağladı.

Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı iç transfer görüşmeleri sonrasında Salih Uludağ, Alperen Arabacı, Faruk Ateş, Ömer Faruk Güldal, Alper Aydın, Samet Kanberoğlu, Çağlayan Öztürk, Gürkan Soğukpınar, Ömür Pehlivan, Burak Turan ile yeni sezon için tekrar anlaşmaya vardı.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder