9 Haziran 2022 Perşembe

PAŞABAHÇE MASTERLER " VETERANLAR FUTBOL LİGİ +40 YAŞTA " FİNALE KALDI


Beykoz İlçesini Masterler-Veteranlar liglerinde temsil eden güçlü takımlardan Paşabahçe Masterler Sezonu Şampiyon olarak kapatmak istiyor.

Yeşil-Kırmızılı ekip bu sezon katılım sağladığı Veteranlar Futbol Ligi+40 Kategorisinde Türkiye Şampiyonasında Final maçı oynamaya hak kazandı.

Paşabahçe Masterler bu seneki maçlarını başarı ile tamamladıktan sonra 2021-22 Türkiye Şampiyonası maçlarının yapıldığı İstanbul'da 4 takımının iki grupta 8 takım ile çıktığı mücadelenin ilk grup maçında Dostlukspor Veteranlar ile 2-2 ve ikinci çıktığı Master Paşalılar maçını 3-3 berabere kapattı. 

Üçüncü maçında Çağdaş Veteranlar ile oynadığı maçta güzel bir performans ortaya koyan Beykoz Temsilcisi Grupta Lider Dostlukspor takımının ardından ikinci sırayı elde edip, Yarı Final maçı oynamaya hak kazandı.

Grup maçlarında ideal kadrosundan farklı isimler ile mücadeleye çıkan Paşabahçe Masterler Takımı, diğer gruptan gelen ve üç maçını da kazanan Kastamonu Veteranlar ile müthiş bir mücadele yaşadı.

Kastamonu Veteranlar müsabakasına Kalede Erol, Defansta Mustafa, Engin, Hakan ve Aydoğan, Orta Sahada Alparslan ( Uğur ), Arif ( İrfan ) ve Deniz, Forvet hattında ise Gökhan, Timuçin ve Bülent'ten oluşan kadro ile çıkan Boğaziçi Ekibimiz ilk yarıda aradığı gol pozisyonlarını fazlası ile bulsa da bunları değerlendiremedi. 

Rakibinin etkili gelen tek atağında kalesinde golü gören Paşabahçe Masterler Takımı ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü devam ettiren Paşabahçe Masterler Takımı daha konsantre ve dikkatli bir oyun ortaya koyarken bulduğu 3 golün sonrasında sahadan 3-1 galip ayrılıp adını finale yazdırdı.

Beykoz temsilcisini galibiyete taşıyan gollerin ikisinde Gökhan'ın birinde ise Bülent'in imzası vardı. Paşabahçe Masterler Takımının Finaldeki rakibi ise grup maçlarında berabere kaldığı Dostlukspor oldu.

ER-HA BEYKOZ






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder