5 Haziran 2022 Pazar

PAŞABAHÇESPOR U16 TAKIMINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI HAKİM


Beykoz İlçesini U16 Yaş Türkiye Şampiyonası maçlarında temsil edecek olan tek takım olan Paşabahçespor'da hazırlıklar devam ediyor.

Yeşil-Kırmızılı ekip U16 Yaş Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ Grubunda yer almakta.

Grupta Paşabahçespor'un dışında İstanbul'dan Kurtköy, Kocaeli'nden Bağçeşmespor, Çanakkale'den Bigaspor, Edirne'den Keşanspor ile Kırklareli'nden Yıldırımspor takımları yer almakta.




Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur, bu sezon altyapı takımlarında müthiş bir hava yakalandığına vurgu yaparken, " U18 Yaş takımımız ile katıldığımız Türkiye Şampiyonasında maalesef istediğimiz sonuçları alamadık ve veda ettik...U16 Yaş grubu takımımızdan ise oldukça umutluyuz. Mükemmel bir performans sergilediler. Önümüzdeki hafta boyunca Tekirdağ'da yapılacak final maçlarından başarı ile çıkıp bir üst tura yükselmek istiyoruz." şeklinde konuştu.




Paşabahçespor U16 Yaş Takımı Teknik Sorumlusu Mustafa Pekgüler ile Antrenör Zafer Keleş yaptıkları ortak açıklamada ilk etaptaki hedeflerinin Tekirdağ Grubundan çıkmak olduklarını hatırlatırlarken, " Biz bu genç kardeşlerimize fazlası ile güveniyoruz, onların neleri başarabileceklerini de çok iyi biliyoruz. Tabii ki futbol bu ve her türlü sonuç olabilirse de  özellikle ilk maçı kazanmak çok önemli...biz bu bilinç ile çıkacağımız ilk maçı güzel bir skor ile tamamlayıp ikinci maçımıza konsantre olmak istiyoruz. Gruptaki takımlar bir birlerini tanımıyorlar. Biz ilk dakikadan itibaren rakibimizi maçta etüt etmeye çalışacağız. Her şeyin hayırlısı ancak Beykoz'a tur atlamış bir takım olarak da dönmeyi çok istiyoruz " şeklinde konuştular.

Tekirdağ Grubundaki karşılaşmalar 7-10 Haziran Tarihleri arasında oynanacak.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder