11 Haziran 2022 Cumartesi

BEYKOZ BELEDİYESPOR'DAN HENTBOL MİLLİ TAKIMLARINA 11 SPORCU GİTTİ


THF Erkekler Hentbol Süper Liginin 2021-22 Sezonu ikincisi olan Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Şampiyonu Beykoz Belediyesi GSK Hentbol Takımı değişik yaş kategorilerindeki Milli Takımlara 11 sporcusunu göndererek başarılı performansını da tescillemiş oldu.

Boğaziçi ekibinde A Takım Kadrosunda yer alan İlkan Keleşoğlu, Salik Uludağ, Samet Kanberoğlu, Alper Aydın ve Ömür Pehlivan A Milli Takım kadrosuna dahil edildiler.

Bu sporcuların yanı sıra sevindirici bir haber de U16 Yaş Milli Takımından davet alan 6 sporcu ile geldi.

Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Hentbol Şubesini kurup faaliyetlere başladığı anlarda açtığı spor okulu ile bugün genç ve A Takım düzeyinde kendi bünyesinden yetişen sporcuları yetiştirip yıllar sonra Milli Takımlara göndererek başarısını da göstermiş oldu.

Atilla Ali Tapan, Derviş Eren Demirci, Kerem Atakuru, Mahir Kaan Özpelit, Yasir Ayaz, Mücahit Okan Kulüp Tarihine not düşerek altyapıdan yetişip Milli Takım kampına dahil olan isimler oldular. Genç yıldız adayları THF Ankara Spor Salonunda 9-11 Haziran tarihleri arasında yaptıkları kamp ile kariyerlerine iyi bir başlangıç daha ilave etmiş oldu.

Beykoz Belediyesi GSK Küçük Erkekler Hentbol Takımı 2021-22 Sezonunu Türkiye Şampiyonu olarak tamamlamıştı.

Beykoz Belediyesi Hentbol Altyapı Takımlarında Baş Antrenör olarak uzun yıllardır Çetin Tiryaki görev yapmakta. Berkan Küçükyılmaz ile Niyazi Kubat Antrenör olarak görev üstlenmiş durumda.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder