28 Eylül 2022 Çarşamba

BEYKOZ İLÇESİNDEN DEĞİŞİK İL TAKIMLARINDA BİRÇOK FUTBOLCU VAR!


Beykoz İlçesinin futbola olan sevgi ve muhabbeti beraberinde bu spor dalında birçok yeteneği de transfer piyasasında gündeme taşımakta.

İlçeden yetişen yetenekler maalesef İl dışında 3 kazanacağına İstanbul'da kalıp 1 kazanma gibi kötü bir bakış açısına sahip...oysa bu anlamda birçok başarılı ve ülkenin dört bir yanındaki takımları tercih edenler de yok değil...



Emirhan Şişman Bozüyük Vitra'ya imzayı attı

Son olarak oynadığı Anadolu Hisarı İdman Yurdu takımı ile şampiyonluk yaşayan sağ bek-sağ kanat oyuncusu Emirhan Şişman geçtiğimiz sezon BAL’da mücadele eden  Bozüyük Vitraspor ile anlaştı.

Yeşil Sarılı ekibin sağ kanadında süratli futbolu ve etkili bindirmeleri başarılı maçlara imza atarak bir çok takımın transer listesinde olan başarılı oyuncu, şampiyonluk hedefi ile takım kuran Bilecik temsilcisi Bozüyük Vitraspor’a imza atarak çalışmalara başladı.

Bozüyük Vitraspor tesislerinde Genel Kaptan Cevat Tekin’in hazır bulunduğu törenle imzayı atan başarılı oyuncu Emirhan Şişman “ Bozüyük Vitraspor gibi büyük bir camianın formasını giyecek olmaktan dolayı çok mutluyum, transferimde emeği geçenlere çok teşekkür eder, yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Beykoz Çavuşbaşıspor altyapısında futbol eğitimini alan 2001 doğumlu Emirhan Şişman, 5 sezon oynadığı kırmızı beyazlı ekiple bir çok kez şampiyonluk yaşarken, transfer olduğu Anadolu Hisarı İY. takımı ile kariyerine bir şampiyonluk daha ekledi.

TALHA ÇETİN YALOVASPOR İLE TÜRKİYE KUPASINDA TUR ATLADI

Beykoz İlçesinden son yıllarda yetilen yetenekli futbolcular arasında yer alan Ramazan Talha Çetin İstanbul takımlarından gelen birçok teklife karşın TFF Bölgesel Amatör Lig takımlarından Yalovaspor ile anlaşırken takımı ile Türkiye Kupasında tur atlarken ilk 11'de yerini aldı.

Çubukluspor takımında dikkatleri fazlası ile çeken, şampiyonluklar yaşayan Talha Çetin, geçen sezon Beykoz 1908 A.Ş. Takımında görev yapmıştı.


BAYRAM UÇAR'IN TERCİHİ ÇANAKKALE KEPEZ OLDU



Beykoz'un 115 Yıllık maziye sahip temsilcisi olan Beykoz 1908 A.Ş. Altyapı Takımlarında futbola başlayan Bayram Uçar, en son olarak İstanbul 2.Amatör Ligde ilçeyi temsil eden Rüzgarlıbahçespor Takımı ile şampiyonluk yaşamış ve takımını 1.Amatör Lige çıkarmıştı.

Özellikle Beykoz 1908 A.Ş. Takımında tüm yaş kategorilerinde forma  giydiği sezonlarda şampiyonluklar yaşayan Bayram Uçar, A Takımda da görev yaptıktan sonra İlçenin Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Ortaçeşmespor'da futbolculuk kariyerini devam ettirmekteydi.


Yeni sezonda yani 2022-23 Sezonunda değişik illerde Beykoz'u temsil edecek futbolculardan bazılarına gelince ; 

Kürşat Güney ( Zonguldak Alaplı )

Talha Çetin ( Yalovaspor )

Bayram Uçar ( Çanakkale Kepezspor )

Cenk Güven ( Çanakkale Bozcaadaspor )

Emirhan Şişman ( Bozüyük Vitraspor )

Sercan Tunç ( Karabük İdmanyurduspor )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder