30 Eylül 2022 Cuma

ÇUBUKLU MASTERLER SESSİZ VE DERİNDEN GELİYOR !



Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında son  maçlardaki performansı ile dikkat çekmesini bilen Çubuklu Masterler tabiri caizse sesiz ama derinden geliyor!

Özellikle son oynadıkları Örnekköy Masterler karşılaşması turnuvanın bu haftaya gelinceye değin en heyecanlı ve çekişmeye sahne olan maçı olarak değerlendirilen Sarı-Morlu ekip şampiyonluk yolunda biz de varız mesajını fazlası ile vermiş göründü.

Çubukluspor adına görüşlerini açıklayan Hakan Yıldırım, " Örnekköy maçı çok enteresan anlara sahne oldu, sonuçta sahadan 6-4 galip ayrıldık, rakibimizi de kutluyorum. İzleyenelre güzel bir maç sunduğumuz kanaatindeyim " diye konuştu.


Yarın ( Cumartesi ) oynayacakları Kanlıca Masters maçına da değinen Yıldırım, " Zor bir maç bizi bekliyor ancak maça galibiyet parolası ile çıkacağız. Kanlıca Masters takımının bildiğiniz gibi yenilgisi bulunmuyor. Güzel kaliteli ve üst düzey mücadeleye sahne olacak bir maç. Tabii ki alacağımız galibiyetin takımımız üzerindeki moral-motivasyonu da çok farklı olacaktır " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder