25 Eylül 2022 Pazar

KAVACIKSPOR'DA BAŞKAN ENES KARARMAZ SONUÇTAN MEMNUN


TFF Bölgesel Amatör Liginin Beykoz temsilcisi olan Kavacıkspor'da hafta sonunda oynanan son hazırlık maçında ortay koyan görüntü Başkan Enes Kararmaz'ı mutlu etti.

Yeşil-Beyazlı ekip İstanbul Süper Amatör Liginde mücadele eden Beşyüzevlerspor ile kendi sahasında oynadığı karşılaşmayı 3-0'lık net skor ile tamamlamıştı.

Mücadeleyi dikkatle takip eden Beykoz Temsilcisinin Yeni Başkanı Enes Kararmaz maç öncesi teknik kadroya ve futbolcular başarı dileklerinde bulunurken, alınan galibiyetin ardından stattan gayet mutlu ayrıldı.

Başkan Kararmaz, önümüzdeki hafta sonunda 2022-23 Sezonu kapsamında  Bursa temsilcisi Akhisar Demirspor ile oynanacak ilk hafta mücadele öncesinde verilen olumlu sınavın sevindirici olduğunu söylerken, " Öncelikle yeni sezonun tüm takımlar için hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum. Hak edenin hakkı  ile kazandığı müsabakaların yaşanması ı temenni ediyorum. Biz de lige iyi bir hazırlık süreci yaşadık. Murat Yılmaz Hocamızın verdiği liste doğrultusunda nokta transferler gerçekleştirdik. İlk maçlar her zaman çok önemli, biz de üst üste ilk iki maçı evimizde oynayacak olmanın avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Kavacıkspor camiasını, Beykozlu futbolseverleri 2 Ekim Pazar günü yapacağımız Bursa Akhisar Demirspor maçına bekliyoruz. " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder