29 Eylül 2022 Perşembe

KAVACIKSPOR'DA BERKANT YAYLAN KARİYERİNE YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMA DÜŞÜNCESİNDE


Beykoz İlçesini TFF Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan ve hafta sonunda sezonun ilk maçında Bursa ekibi Akhisar Demirspor'u konuk edecek Kavacıkspor'da Berkant Yaylan Teknik Ekibin gözüne girdi!

Futbola 2013-14 Sezonunda Antalya İkizler SK takımında çıkan lisanslı ile giriş yapan yetenekli oyuncu ardından İstanbul macerasını başlatmış ve Paşabahçespor altyapısında 3 sezon forma giymişti.

Beykoz 1908 Takımında forma giydikten sonra Medipol Başakşehirspor kulübüne transfer olan Yaylan başarılı futbolunun ardından 2020-21 Sezonunda Adana Demirspor ile profesyonel mukavele imzalamıştı.

Adana Kozanspor ve Fethiyespor takımlarında görev aldıktan sonra sezon başında Kavacıkspor ile İstanbul Macerasına yeniden başlayan Berkant Yaylan oynadığı futbolla teknik kadrodan onay aldı.

2002 doğumlu 1.87 Boyundaki oyuncu etkili sol ayağı ile sert şutları ile de bilinen bir yetenek. Savunmanın solunda görev yapmasına karşın sürpriz çıkışları ile de  oynadığı takımlarda iz bırakmıştı.

Kavacıkspor ile çıktığı hazırlık maçlarında başarılı bir performans çizen Berkant Yaydan bu sezon adından çok söz ettirecek gibi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder