29 Eylül 2022 Perşembe

BEYKOZ PROTOKOLÜ " YAYA ÖNCELİĞİ KAMPANYASI ETKİNLİĞİNDE " BİR ARAYA GELDİ


Geçtiğimiz yıllarda da gerçekleşen " Yaya Önceliği Etkinliği " bu sene de aynı yerde yani Beykoz Belediye Başkanlığı önündeki Yaya Geçidinde Beykoz Protokolüne dahil isimlerin katılımı ile gerçekleşti.

Bu etkinliğe ilişkin Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından iletilen haber metni ve ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.



İlçe Emniyet Müdürlüğümüz Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğimizce "Yaya Önceliği Kampanyası" kapsamında ilçemiz dahilinde tespit edilen Beykoz Belediye Başkanlığı önü Yaya Geçidinde, Beykoz Kaymakamı, İlçe Emniyet Müdürümüz, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz, Kurum Temsilcilerimi, Barbaros Denizcilik Meslek Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerinin, yetkililerin katılımı ile Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu sloganıyla öğrencilerle birlikte kampanya hakkında sürücülere ve yayalara bilgilendirme yapılmış, hazırlanan broşürler dağıtılmıştır. Vatandaşlarımız verilen bilgilendirmelerden duydukları memnuniyeti katılımcılara ve biz görevlilere ifade etmişlerdir. 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder