29 Eylül 2022 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE SÜPER LİG DENEYİMLİ ONUR AYDIN AÇIĞI KAPATTI HAZIRIM DEDİ!


Beykoz 1908 A.Ş. Takımının 2022-23 sezonu kadrosuna kattığı flaş transferlerden birisi de Süper Lig deneyimli futbolculardan Onur Aydın idi.

1988 Doğumlu ve 1.94'lük boyu ile dikkatleri fazlası ile çeken Onur Aydın, Sarı-Siyahlı formayı sezonun ilk hazırlık müsabakalarında giyerken yaşadığı sakatlık nedeni ile kendini riske etmiyordu.

Bu sezon kurulan kadronun kilit isimlerden olan deneyimli oyuncu takımdaki genç oyunculara da örnek olurken sıklıkla onlara yaptığı moral-motivasyon katan konuşmaları ile mücadele azimlerini de üst seviyelere taşımakta.



Beykoz 1908 gibi 115.Yılını kutlayan Türk Spor Tarihinin önemli markalarından birinde görev yapacak olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Onur Aydın Büyük Beykoz taraftarları ile buluşacakları ilk resmi maça liglerin bir hafta ileriye alınmasıyla ertelendiğine vurgu yaparak,"
Geç olsun ama güzel olsun...gerçekten de iyi bir kadromuz var...sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Beykoz taraftarları deplasmanda bizi yalnız bırakmayacaktır " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder