28 Ekim 2022 Cuma

BEYKOZ 1908 G.OSMANPAŞA MAÇININ SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda mücadele eden Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Pazar günü oynayacağı Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Beykoz Stadındaki antrenmanda Sarı-Siyahı futbolcuların oldukça istekli ve hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.

Antrenmanın bazı bölümlerine hafif sakatlıkları bulunan bazı isimler özel idman ve tedavi süreçleri neden, ile dahil olmadı.

Bu arada bu sezon takımda önemli bir rolü olan ancak ilk hazırlık maçında yaşadığı sakatlığın ardından tedavi sürecinde ameliyat olmaya mecbur kalan Takım Kaptanlarından Arda Şahin idmana katılan isimlerden idi.



Kaptan Arda, " Ameliyat sonrasındaki adaptasyon sürecim devam ediyor. Takımdaki arkadaşlarımı yalnız bırakmak istemiyorum. Son çalışmada da yanlarında olup bu zorlu süreci el birliği ile aşmamız gerektiğine yönelik motive edici katkılarda bulunmak istedim. Gerçekten de çok güzel ve herkesin hem keyif aldığı hem de çok iyi mesajlar verdiği bir çalışma oldu. Gaziosmanpaşaspor maçından alacağımız galibiyet ile üzerimizdeki kara bulutları da ortadan kaldırmak istiyoruz " dedi.



ASBAŞKAN SEDAT KABA" BU TAKIMA GÜVENİYORUM "

Beykoz 1908 A.Ş. Asbaşkanı Sedat Kaba ise ER-HA Beykoz'a yaptığı özel açıklamada, " Hafta boyunca yapılan idmanlarda ortaya konan tablonun sevindirici olduğu bir gerçek. Biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe üstesinden gelinmeyecek sorun yok. Herkes kendi sorumluluk alanında en iyisini yapma düşüncesinde. Bütün kalbimle inanıyorum ki G.Osmapaşa Maçı ile birlikte yeni bir seriyi başlatmış olacağız. Ben bu takıma güveniyorum. " diye konuştu.

Boğaziçi ekibinde planlanan program dahilinde son çalışma gerçekleşirken özellikle ikinci bölümde yapılan şut çalışmasında hem kaleciler hem de atış yapan futbolcular güzel görüntüler yansıttı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder