24 Ekim 2022 Pazartesi

BEYKOZ GSK KÜÇÜK ERKEKLER SPORCULARI TECRÜBE KAZANMAYA DEVAM EDİYOR


Beykoz İlçesinde Basketbol Branşında marka haline gelmiş Bülent Girgin gibi bir ismin Kulüp Başkanlığımı ve Baş Antrenörlüğünü yaptığı Beykoz GSK Takımları yeni sezon çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tüm yaş kategorilerinde liglere girmeyi planlayan Sarı-Siyahlılarda yapılan hazırlık maçları ile sporcuların deneyim kazanması sağlanıyor.



Son olarak U12 Yaş kategorileri takım sporcuları için Fenerbahçe ve Çengelköyspor takımları ile maçlar yaptıklarını söyleyen Bülent Girgin Beykoz'da Basketbol sporunu daha ileri taşıma düşüncesinde olduklarını söylerken, " Şunu açık yüreklilikle söylemek isterim ki Beykoz İlçesinde Basketbol Sporunun zirve yaptığı 80 ve 90'lı yıllardaki tablolara şahitlik ediyoruz desem yalan olmaz. Çok emek sarf ediyoruz, yüzlerce sporcuya ev sahipliği yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Beykoz'daki Basketbol Kültürünü kimse göz ardı edemez, bu kimi zaman değişik yıllarda futbolun  bile önüne geçmiştir. Hedefimiz bu markayı yeniden canlandırmak istiyoruz" diye konuştu.



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder