23 Ekim 2022 Pazar

TALİP ERCAN, " SABAH MAÇINDA GÜNEŞ ÇARPTI DİYEP GEÇELİM Mİ? "


Bunca yıldır maç izler, haber yapar yapar yayınlarım...sabahın dokuzunda da maça gitmişliğimiz var gece yarısını bulan Masterler maçlarına da...ancak ilk kez Beykoz futbol takımında A Takım düzeyinde böylesine bir saatte maça gittim desem yanlış olmaz.

Her ne kadar Cumartesi günü tatil günü olsa da sonuçta köprü geçileceğinden, hafta içinde yoğun trafik olan bir güzergah olacağından maç saatinden 2 saat önce stada geldim. Stat çevresini işyerlerinin olduğu bölgeyi iyi bildiğimden sabahçı kahvehanesi diyebileceğim bir yerde çayımızı içip kendimize geldik.

Uzatmayayım maça taraftarlarımız da zamanında geldi...karşımızda birkaç oyuncusu dışında genç kadrolu bir rakip vardı...bu tür takımlar tuhaf oluyor, hatta Eyüpspor U19 Takımı ile yapılan hazırlık maçında bunu çok bariz biçimde de yaşamıştık.

Tunaspor'u herkes gibi biz de mutlak bir gol bulup yeneriz düşüncesinde idim...maç esnasında bu mu dostlarımın " Aman ters bir takımdır aldanmayın!" cümlesi aklıma geldi, hele bir ilk golü bulalım ardı arkası gelir dedim kendi kendime.

Gelmeyen gol herkesi strese soktu, olmayacak hatalar yapıldı, teknik detaylara girmeyeceğim, sonuçta daha üçüncü maçımızı yaşadık. Zafer Hoca zaten İnternet ortamından yayınlanan ve hala ulaşılabilecek bir 90 dakikayı tekrar, tekrar izleyip en mantıklı kararı, izahı yapacaktır.

Maç neden kaybedildi? o kadar çok bahane bulunur ki...sabah saatine kendisinden sonra U19 Maçları verilirken 115.Yıllık bir Beykoz gerçeğini idrak edemeyen TFF İl temsilciliğine mi atalım topu, sabah mahmurluğu mu, güneşi mi çarptı diyelim...daha ilk dakikalarda penaltı verilecek bir pozisyonu es geçen hakeme m atalım suçu?

Dedik ya herkes kendine ait dersi, payı çıkaracak...şu satırları yazdığım an ile maçı ardından yaşadığım birkaç saatlik zaman dilimi arasında dağlar kadar fark var, ki herkes bunu yaşadı diye  düşünüyorum...suçu atacak o kadar kişi de var ki, isim isim yazmayalım.

Peki ne olacak sezona yeni giriyormuşcasına yeni bir motivasyonla başlayacağız, bu hafta rakip Gaziosmanpaşa....yine bize ters gelen bir takım, ilk gelen bilgiler ile bize rakip olamayacak bir takım tıpkı Tunaspor gibi...ama rehavet, stres falan filan sonuç ortada.

Şimdi barışma zamanı, laf söyleyenler ben  dahil sakin olacağız, yeniden bir olacağız beraber olacağız...telafisi olan bir iş kazası diyelim...

Son diyeceğim o ki Beykoz 1908 Yönetimi Gaziosmanpaşa Maçı öncesinde takımı 1 günlük kampa alırsa çok iyi olur düşüncesindeyim.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder