25 Ekim 2022 Salı

BEYKOZ 1908'DE YARALAR SARILIYOR !


Geride kalan hafta sonunda İBB Bayrampaşa Stadında oynanan karşılaşmada Tunaspor'a son dakika golü ile mağlup olan Beykoz 1908 A.Ş. Takımında yaralar sarılmaya başlandı!

Pazar günü Gaziosmanpaşaspor ile Beykoz Stadında yapılacak maçın ilk antrenmanı Beykoz Stadında gerçekleşirken idmanın ardından Yönetim Katında Futbolcular ile Yönetim Kurulunun buluşması vardı.

Tunaspor maçının genel durumu ve ortaya çıkan tablonun masaya yatırıldığı özel toplantıda Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu herkesin üzerine düşen sorumluluğu hakkı ile yerine getirmesi ile bu süreci el birliği ile aşacaklarının mesajını verdi. 

Toplantının ardından Kulüp Sosyal Medya platformlarında yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi ;


BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK


Bayrampaşa Tuna Spor maçı ardından haftanın ilk idmanı sonrası oyuncularımızla toplantı yaptık.

Sabah yapılan idman öncesinde futbolcuların Bayrampaşa maçı esnasında ve maç sonrası hatalarını görüp kendi içlerinde toplantı yapmasını, birbirlerinden özür dilemesini inanılmaz güzel bir davranış olarak değerlendiriyorum.

Futbolcularımıza özetle şunları söyledim.

Bu maçı kazansaydık çok güzel olacaktı. Bir mağlubiyet bizi yıkmaz. Yapacak çok işimiz var. Kafanızı kaldırın. Üzülmekle kaybedecek zamanımız yok.

Gaziosmanpaşa maçına odaklanın. Bu mağlubiyetin bizi daha da çok perçinlemesi lazım. Yönetim kurulu olarak takımın, dolayısıyla sizlerin arkasındayız. Beykoz camiası ve sizler inancınızı kaybetmeyin. Bu takım öncelikle bu guruptan çıkacak ve mutlu sona ulaşacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder