26 Kasım 2022 Cumartesi

BEYKOZ 1908 , HAZIRLIK MAÇINDA BEYKOZ ÇAVUŞBAŞISPOR'U 3-1 MAĞLUP ETTİ

 

TFF İstanbul Temsilciliği tarafında dün gece yarısına doğru yapılan paylaşım ile İstanbul'daki Yerel Futbol karşılaşmalarının iptal edilmesi sonrasında takımlar hazırlık maçlarında idi.

Bu kapsamda Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki iki temsilcisi olan Beykoz 1908 A.Ş. ile Beykoz Çavuşbaşıspor, Beykoz Stadında hazırlık maçı yaptılar. Mücadeleyi Sarı-Siyahlı ekip 3-1 kazandı.

Beykoz 1908-Beykoz Çavuşbaşıspor takımları mücadeleye şu isimlerden oluşan kadro ile çıktılar ;

Stat : Beykoz Stadı

Beykoz 1908 A.Ş. : Yakup ( Oğuzhan ), Çağrı, Şerif Can ( Bartu ), Can ( Berkay ), Mehmet Yiğit, Rıdvan ( Ali Özgül ), Koray  ( Oğulkan ), Yasin, Onur ( Berk ), Furkan Aksoy ( Arda ), Doğukan (Selçuk )

Antrenör : Özgür Ataçocuğu

Beykoz Çavuşbaşıspor : Serhan, Berkay Özdeniz, Rıdvan, Doğukan, Berkcan, Ömer, Berkay, Emirhan, Yakup, Furkan Dinçer

Antrenör : Ramazan Sökmez 

Goller : Arda Şahin, Berk Elitez / Furkan




Müsabakanın ilk yarısı Beykoz Çavuşbaşıspor'dan Furkan'ın golü ile 1-0 kapandı. 

İkinci yarıda kadrosundaki isimleri değişerek müsabakaya başlayan Beykoz 1908 A.Ş. Takımı Berk Elitez, Arda Şahin ve konuk takımda kendi kalesine atılan golün ardından maçı 3-1 kazanıp hafta sonunu boş geçmemiş oldu.

Beykoz Çavuşbaşıspor Takımında Kısa Dönem askerlik nedeni ile Yunus Emre Şenoğlu dışında sakatlıkları nedeni ile Muhammed Can Acar, Sefa Dinç ve Burak oynayamadılar. İkinci yarıda oyuna dahi olan genç oyuncular ise Efe, Yağız, Hakan, Emir, Gökhan ve Ömer Faruk Helvacı idi.

Bu arada müsabakada her iki takım da birer penaltı atışından yararlanamadı. Beykoz Çavuşbaşıspor adında Berkay , Beykoz 1908 A.Ş. adına ise Arda Şahin bu anlamda günün şanssız isimleri idi.

İLKER GENÇ ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder