25 Kasım 2022 Cuma

BEYKOZ 1908 ANTRENÖRÜ ÖZGÜR ATAÇOCUĞU, " LEVENT MAÇINDAN GALİP ÇIKMAK İSTİYORUZ "


İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grubunda mücadele eden yılların takımı Beykoz 1908'de hafta sonunda oynanacak Leventspor müsabakasının hazırlıkları tamamlandı.

Ligde son oynanan İzzetpaşa maçında uzatma anlarında galibiyetten olan Sarı-Siyahlılarda bu maçın etkisi ortadan kalkarken hafta içindeki antrenmanlarda lider Leventspor maçından galibiyete ayrılmak için ciddi ve oldukça istekli bir antrenman ortamı vardı.




Beykoz 1908 A.Ş. Teknik Sorumlusu Özgür Ataçocuğu Levenstpor maçı öncesinde son çalışmanın ardından yaptığı değerlendirmede fiziksel ve mental olarak maça hazır olduklarına vurgu yaparken, " Geçen hafta sonunda maalesef galibiyeti kaçıran taraf idik. İlk golden sonra yakaladığımız net pozisyonlarda tercih hataları ikinci golü getiremedi. Hepimiz üzüldük ancak önümüzde de çok önemli bir Levent maçı var. Takımda sonuca etki edecek birçok tecrübeli isim var. Futbolcu kardeşlerimiz bu büyük camianın kendilerinden beklentilerini gayet iyi bilmekte. " diye  konuştu.




Sezon başından beri uzatma ve son dakikalarda yenen gollerin takım üzerinde bir baskı yarattığını gözlemlediğini belirten Ataçocuğu, " Evet uzatma anlarında yenen goller canımızı yakmıyor değil ama bu baskıyı, -acaba bu maçta da son dakikada kalemizde gol olur mu- endişesini kırma yolunda hafta içinde futbolcularımızla görüşmelerimiz oldu. Artık bu düşünceleri kafamızdan söküp attık gibi. Hafta boyunca iyi bir hazırlık süreci yaşadık. Pazar günü sahada çıkıp mücadelemizi yapacağız. Galibiyet parolası ile çıkacağım zaten ortada. Ben Büyük Beykoz taraftarlarının bu maçta da bizi yalnız bırakmayacağına eminiz. Levent maçından alınacak 3 puan bir sonraki maçımız olan Gülsuyuspor karşılaşması öncesinde müthiş bir moral-motivasyon olacaktır " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder