21 Kasım 2022 Pazartesi

ORTAÇEŞMESPOR'DA DEPLASMAN GALİBİYETİ YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

 
İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grubunda hafta sonunda oynanan karşılaşmada Dudulluspor'u deplasmanda farklı bir skor ile geçen Ortaçeşmespor'da yüzler gülüyor.
Bordo-Beyazlı ekip aldığı 3 puanın ardından grupta ikinci sıraya yükselirken yeni haftanın ilk antrenmanında neşe hakimdi.

Ortaçeşmespor Başkan Vekili Serkan Çanur ile Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu yaptıkları ortak açıklamada Dudulluspor galibiyetinin müthiş bir hava yarattığına vurgu yaparlarken ilk iki sırayı bırakmamakta kararlı oldukları ifade edildi.

Serkan Çanur Kulüp olarak zor günler yaşadıklarını ve bu sıkıntılı süreci camia olarak kenetlenerek aşacaklarını söylerken, " Biz iyi ve oturmuş bir kadroya sahip takımız. Her maçımıza sonuç ne olursa olsun pozitif enerji ile çıkma gayretindeyiz. Futbolcularımız üzerinde kesinlikle bir baskı söz konusu değil bu da onları daha rahat özgüvenli oynamaya sevk ediyor " diye konuştu.

Beykoz temsilcisinde Takım Antrenörü Çetin Nalbantoğlu ise Dudulluspor maçı öncesinde yaşanan hastalıklar nedeni ile takımda fedakarca yer alan futbolcuları olduğuna vurgu yaparken, " Ben takımdaki futbolcularım ile bir kez daha gurur duydum. Hele ki bu süreçte alınan farklı deplasman galibiyetini de çok anlamlı buluyorum. Hafta sonunda üst sıraları ilgilendiren çok önemli maçlar var. Evimizde bizim gibi üst sıralardan kopmak istemeyen Taşlıtarlaspor'u konuk edeceğiz. Öte yandan grup Lideri İstanbul Anadolu ise üçüncü sıradaki Selimiyespor ile karşılaşacak. Yani bizim açımızdan en avantajlı skorların olmasını bekleyeceğiz " şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder