25 Kasım 2022 Cuma

PAŞABAHÇESPOR İÇİN BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ


İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grubunda Beykoz İlçesini temsil etmekte olan Paşabahçespor'da hafta sonunda oynanacak Büyükçekmece Belediyespor maçına büyük önem veriliyor.

Yeşil-Kırmızılı ekip geride kalan hafta sonunda Şilespor karşısında aldığı puanla üzerindeki stresi de atarken, kendilerinden 1 puan daha fazla olan Büyükçekmece Belediyespor karşısında alınacak galibiyet çok anlam ifade edecek gibi.

Yarın ( Cumartesi ) Büyükçekmece Metin Oktay Sahasında Saat 14.30'da başlayacak karşılaşma öncesinde Beykoz temsilcisinin Teknik Sorumlusu Aşkın Karadeniz yaptığı açıklamada, " Bu tür maçlara bakıldığında hani klasikleşmiş bir cümle olur ya 6 puanlık maç diye, tama anlamı ile böyle bir maç yaşanacak gibi. Her iki takımın sıralamada bulundukları kritik yer nedeni ile mutlak surette galibiyet bekledikleri maç için bizde hazırlıklarımızı tamamladık. Futbolcu kardeşlerimiz de müsabakanın ne derece önemli olduğunun farkında. Alacağımız bir galibiyet bizi puan tablosundaki psikolojik sınırı aşmamıza neden olacaktır " diye konuştu.

Paşabahçespor Kulübü Başkanı Coşkun Okur ise Büyükçekmece Belediyespor maçından alınacak bir galibiyetin diğer maçlar da dikkate alındığında takımı 3 basamak üste çıkarabileceğine vurgu yaparken, " Her iki takım için de zor ve müthiş bir mücadeleye sahne olacak bir maç geçecek gibi. Bu sezon yaşadığımız talihsiz ve zorlu süreci aşmak için bu maçın çok önemli bir anlamı olduğu fikrindeyim. Paşabahçe'ye mutlu dönmek istiyoruz " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder