25 Kasım 2022 Cuma

CHP BEYKOZ İLÇE BAŞKANI AYDIN DÜZGÜN BEYKOZ SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ


Beykoz 1908 A.Ş. Takımında Hatıra Forma Kampanyası sonrasında baskıdan çıkan formaların dağıtımı devam ediyor. 

Bu kapsamda Beykoz 1908 A.Ş. Yönetim Ofisine bir ziyarette bulunan CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve beraberindeki heyet Başkan Zeki Aksu tarafından ağırlandı.

Ziyaretin ardından Kulüp Sosyal Medya hesaplarından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi ;


Kulübümüzün düzenlenmiş bulunduğu "Ayağa Kalk Seninleyiz Beykoz" adıyla düzenlemiş bulunduğumuz Hatıra Forma kampanyası çerçevesi içerisinde kampanyamıza katılım sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanı Sayın Aydın Düzgün 'ün ismine yazılı formasını Beykoz Stadında bulunan kulübümüzün ofisinde teslim ettim. 

Beraberindeki heyetle ziyaretimize gelen kulübümüzün değerli kongre üyesi Aydın Düzgün başkanımıza kulübümüz çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe yöneticileri Mahmut Keskin, Erdal Kahraman, İsmail Çorbacı, Mustafa Kaya, Yunus Bingöl ve Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz ile birlikte kulübümüzün yönetim kurulu üyesi M.Talat Karasakaloğlu, Alpaslan Özgül, Mutlu Atagün ve takım kaptanımız Arda Şahin ziyarette hazır bulundular.

Ziyarete katılan ve kulübümüze maddi olarak destek veren Aydın Düzgün başkana, ekibine şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum.

ER-HA BEYKOZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder