16 Aralık 2022 Cuma

A.HİSARI İDMANYURDUSPOR'DAN BİGA'DA ÇOK ÖZEL BİR ZİYARET VARDI

 
Beykoz İlçesinin 2 Asırlık Çınarından biri olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor'da Başkan İlker Güner Yönetim Kurulu Üyelerinden Erkan Balkan ile birlikte çok özel bir ziyarette idi! 

Yılların Kulübü kulübe katkıda bulunan kişi ve kurumlara ziyaretler kapsamında Çanakkale Biga'da Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

1970'li yıllarda Bigalı 2 futbolcunun da Anadoluhisarı'nda forma giymiş olması ziyarette bir nostalji rüzgarı da estirmedi değil. Anadoluhisarı İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner, zorlu süreçte spor kulüplerine katkıda bulunan herkese ziyarette bulunduklarını söylerken, " Bu kapsamda Çanakkale Biga'ya da bir ziyaret gerçekleştirdik ve Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Davut Doğan'a hem teşekkürlerimizi ilettik, hem de isminin yazılı olduğu takım formasını ziyaret anısı olarak taktim ettik. 1970'li yıllarda takımda forma giyen Bigalı 2 futbolcumuzu da bu vesile ile hatırlamış olduk. Muzaffer Uysun'ya ( Köfte Muzo ) rahmet diledik, Mehmet Akgün'e ( Mugulu ) ise sağlıklı günler diledik. " diye konuştu.




A.Hisarı İdmanyurdu heyetinin ziyaretinde Ozan Doğan'da hazır bulundu. Ziyaretten memnunluk duyduklarını ifade eden Doğanlar Holdüng Yönetim Kurulu Başkanı Davut Doğan, " Türk spor tarihinde ilk kurulan spor kulüplerinden olan ve 1913 yılında kurulmuş, 100 yılı devirmiş olan Anadoluhisarı İdmanyurduspor camiasına selamlarımı, sevgilerimi gönderiyorum. Sayın Başkan İlker Güner'e yapmış oldukları forma hediyesi jestleri için de teşekkür ediyorum. Hem kendilerine ve yönetimine hem de kulüp bünyesinde sporculuk hayatı devam eden herkese başarılar diliyorum. Kendilerini Biga'da konuk etmekten dolayı keyif aldık " şeklinde konuştu. 

HABER KAYNAK-Biga Çarşamba Postası Gazetesi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder