15 Aralık 2022 Perşembe

ORTAÇEŞMESPOR'DA BAŞKAN MAZLUM ÇOKTİN PUAN HESAPLAMASI YAPIYOR !


Beykoz İlçesinin Süper Amatör Ligdeki temsilcileri arasında ilk iki iddiası en yüksek takım olarak dikkatleri çeken Ortaçeşmespor'da puan hesaplama günleri başladı!

Geride kalan hafta sonunda grubun lideri İstanbul Anadolu Futbol Yat. A.Ş. Takımı ile karşılaşan ve maçtan puansız dönen Bordo-Beyazlı ekip rakibi ile arasında puan farkının 8'e çıkması sonrasında yeniden hesap-kitap işi yapmaya başladı!

Ortaçeşmespor Kulüp Başkanı Mazlum Çoktin yaptığı açıklamada, " Biz hafta sonunu evimizde Pınarspor maçı ile geçirirken,2 takipçimiz kendi aralarında önemli bir müsabakaya çıkacak. Bizim 16, İstanbul Bafra Takımının 15, Selimiye'nin ise 14 puanı bulunmakta. Biz bu maçın bizim için en avantajlı skorla tamamlanmasını bekleyeceğiz. Bir sonraki hafta ilk yarının son müsabakasında İstanbul Bafraspor'a konuk olacağız ki bu maçta her iki takımın ligdeki konumlarına direk etki edecek bir maç. " diye konuştu.

Grupta çıkacakları hiçbir maçın kolay olmadığına vurgu yapan Başkan Çoktin, " Hafta sonundaki rakibimiz ligde düşme hattından hızla uzaklaşma niyetinde olan bir takım görüntüsüne sahip. Dolayısı ile bizim takımın rehavete kapılma lüksü de olamaz. İyi bir hafa yakaladık, geçen haftayı bir iş kazası olarak görebiliriz. Yaraları sarıp yeni maçımıza odaklanmış durumdayız " şeklinde konuştu.

TALİPERCAN ( ER-HA BEYKOZ )
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder