15 Aralık 2022 Perşembe

BEYKOZ 1908'DE YENİ HEYECAN U18 YAŞ TAKIMI İLE BAŞLIYOR...


İstanbul Amatör Liglerinde U18 Yaş Kategorisinde 2022-23 Sezonu ilk hafta maçları başlıyor...

Beykoz İlçesini 7 takımdan oluşan 37.Grupta temsil edecek olan Sarı-Siyahlılar ilk maçında Cumartesi günü Beykoz Stadında Beykoz İdmanyurdu takımını konuk edecek.

Beykoz 1908 Asbaşkanı Sedat Kaba yeni bir yapılanma içinde olduklarına dikkatleri çekerken, " Bu sezon altyapı takımları anlamında bir geçiş süreci yaşıyoruz. Elimizdeki futbolculara yeni isimleri takviye ettik. Her takım gibi sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Biz bu futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz " diye konuştu.

Beykoz 1908 U18 Takımı Antrenörü Serkan Denge ise hazırlık maçları ve antrenmanlara ile sezona hazırlık sürecini tamamladıklarını hatırlatırken, " Biz takım olarak ilk maçımızda galibiyet almak için odaklandık ve kenetlendik. Elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtma düşüncesinde olacağız. Bu gençler takımları için var güçleri ile sahada mücadele ederken, tribünlerden de destek gelirse çok farklı bir morla-motivasyon yakalamış oluruz. Sakatlık yaşanmadığı , kazasız, belasız güzel bir sezon geçmesini diliyorum " dedi.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder