15 Aralık 2022 Perşembe

BEYKOZ VOLEYBOL, ANADOLU OLİMPİK ÖNÜNDE GÜNÜNDE OLMAYINCA ÜZÜNTÜ YAŞADI 3-1


İstanbul Mahalli Voleybol Ligleri Genç Kızlar İstanbul Ligi 1.Bölgede Beykoz İlçesi temsilcilerinden olan Beykoz Voleybol Yenidoğan Spor Salonunda Anadolu Olimpik ile karşı karşıya geldi.

Denk güçlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada daha az hata yapan Anadolu Olimpik müsabakayı 3-1 kazanan taraf oldu.



Salon : Sancaktepe Yenidoğan Spor Salonu

Hakemler : Ahmet Kalay-Mustafa Semih Temizci

Beykoz Voleybol : Naz, Şeyma, Dilara, Rabia, Elmas, Nisa, Ebrar ( Libero ), Melek, Ebrem, Reyhan, Azra, Cemre, Gamze, Aslı

Antrenör : Bektaş Durmaz

Anadolu Olimpik : Sıla, Aleyna, Çiçek, Kader, Alara ( Libero ), Yağmur, Yeliz, Günay, Sevdenur, Dora, 

Antrenör : Oğuzhan Şahin

Setler : 25-22 ( Beykoz ), 25-18, 25-21, 25-20, 




Bektaş Durmaz yönetimindeki Beykoz Voleybol Takımı maça çok iyi bir giriş yaptı. Dilara ve Naz'ın sayıları ile 3-0 öne geçen temsilcimiz moral kazandı.

İlk setin ortalarında Anadolu Olimpik takımı 5 sayılık farkı kapatmaya başlarken Beykoz takımında servis hataları başladı. Üstünlüğü set sonuna kadar devam ettiren Beykoz Voleybol Takımı son sayı Şeyma ile geldi.




İkinci sette iyi başlayan taraf Anadolu Olimpik olurken üst üste kazanılan sayılar ile 6-0'lık bir seri yakalandı. Beykoz Voleybol setteki ilk sayısını hatalı servis ile bulabildi. Anadolu olimpik takımı  set sonuna kadar etkili oyununu devam ettirirken Şeyma'nın servis atışlarından sağladığı sayılar yetişmeye yetmedi ve 25-18 ile maça 1-1 eşitlik geldi. Bu sette Beykoz takımında servis kaynaklı sayı kayıpları ise dikkatlerden kaçmadı.

Üçüncü sette ilk sayı Sıla'nın servis hatası sonrasında Beykoz Voleybol ile geldi. 5-5 ile geçilen beraberlik anlarından sonra Anadolu Olimpik takımı maçta sayı üstünlüğünü ele geçirdi. Son bölümde Beykoz Voleybol Takımı farkı kapatıp 20-20 ile beraberliği yakaladı. Anadolu Olimpik 4 sayılık bir seri yakaladıktan sonra seti de 25-21 kazanıp maçta 2-1 öne geçti.

4.Sette beraberlik beklentisi içinde olan Beykoz Takımında rakibinin 3-0'lık serisi moralleri bir kez daha bozdu. Set ortalarında genelde Anadolu Olimpik takımının 4 sayı üstünlük ile kritik eşiği geçtiği anlar yaşanırken Beykoz Voleybol takımında hesapta olmayan hatalar devam etti. Seti 25-20 maçı ise 3-1 kazanan Anadolu Olimpik Takımı 5 maçında 3.galibiyetine imza atarken, Beykoz Voleybol ise 5.maçında 3.kez salondan mağlup ayrılan taraf oldu.

Öte yandan karşılaşmanın yardımcı hakemi verdiği hataları kararlar nedeni ile masa hakemi ile değiştirilirken her iki takımın teknik sorumlularının başarısız yönetimi nedeni ile hakemlere yönelik eleştirileri vardı.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder